Evelyn1990
Zaangażowana w BB
no wiadomo, to zależy od naszych predyspozycji, hormonów, no wiadomo, ze jak w naszych brzuchach mieszka dziecko to on taki sam nie będzie inny, zawsze pozostanie jakiś ślad po ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JAK NAJBARDZIEJ, ALE SKÓRA NA BRZUCHU PO CC I POROZWALALANYCH MIĘŚNIACH NIESTETY NIE. wOLAŁABYM TROCHĘ WIĘCEJ WAŻYĆ A MIEĆ PIĘKNY BRZUSZEK...Ja po ciazy dorobiłam się lepszego brzucha niż miałam wczesniej[emoji3] Przytyłam 15 kg ale dosyc szybko pozbyłam się ich dzięki karmieniu piersią oraz regularnym ćwiczenią i bieganiu po zakończonym połogu . O ile genetyka jest ważna w przypadku rozstępów to waga i poziom tłuszczyku zalezy już od naszej determinacji ,wytrwalosci i oczywiście zdrowej, zbilansowanej diety [emoji123]Tak wiec nawet po ciazy i grubo po 30 można mieć kaloryfer [emoji16]
JAK NAJBARDZIEJ, ALE SKÓRA NA BRZUCHU PO CC I POROZWALALANYCH MIĘŚNIACH NIESTETY NIE. wOLAŁABYM TROCHĘ WIĘCEJ WAŻYĆ A MIEĆ PIĘKNY BRZUSZEK...
JAK NAJBARDZIEJ, ALE SKÓRA NA BRZUCHU PO CC I POROZWALALANYCH MIĘŚNIACH NIESTETY NIE. wOLAŁABYM TROCHĘ WIĘCEJ WAŻYĆ A MIEĆ PIĘKNY BRZUSZEK...
Tak , ja tydzień po porodzie miałam praktycznie płaski brzuch [emoji6]Witam. Ostatnio zastanawiałam się jak będzie wyglądał mój brzuch po ciąży. Czy jest to możliwe aby wrócił do swojego wyglądu przed ciążą? .
Ja stosuje oliwke w żeluA stosowałyście jakieś preparaty w czasie ciąży żeby chociaż trochę zapobiec rozstępom?