Witam, czy są tu jakieś mamusie które miały cc w ostatnim czasie na Borowskiej? Chciałam zapytać jak wygląda tam obecnie sytuacja.
1.Czy robią wymaz na covid przy przyjęciu czy trzeba przyjechać dzień szybciej?
2.Czy kurtkę i buty lepiej oddać mężowi na IP? Słyszałam że nie mogą być powieszone na sali.
3.Czy rzeczy potrzebne po cc naszykować w jakąś osobna torbę żeby położne mogły szybko wszystko znaleźć i co się dzieje z dużą torbą jak jesteśmy na sali pooperacyjnej?
4.Jakie mleka modyfikowane są dostępne w razie dokarmiania?
5.Czy wykonują już przesiewowe testy na SMA, bo w innych szpitalach we Wrocławiu już robią?
6. Czy wykonują usg przezciemiączkowe i brzuszka dzidziusiowi? Czy trzeba to później samemu ogarnąć
Z góry dziękuję za odpowiedzi
1.Czy robią wymaz na covid przy przyjęciu czy trzeba przyjechać dzień szybciej?
2.Czy kurtkę i buty lepiej oddać mężowi na IP? Słyszałam że nie mogą być powieszone na sali.
3.Czy rzeczy potrzebne po cc naszykować w jakąś osobna torbę żeby położne mogły szybko wszystko znaleźć i co się dzieje z dużą torbą jak jesteśmy na sali pooperacyjnej?
4.Jakie mleka modyfikowane są dostępne w razie dokarmiania?
5.Czy wykonują już przesiewowe testy na SMA, bo w innych szpitalach we Wrocławiu już robią?
6. Czy wykonują usg przezciemiączkowe i brzuszka dzidziusiowi? Czy trzeba to później samemu ogarnąć
Z góry dziękuję za odpowiedzi