Madziulkaaa
Fanka BB :)
Może czas na betę? Ja nie wytrzymałam i dziś poszłam zrobić, zobaczę wyniki jutro.. to chyba nie za wcześnie? Nie znam się..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może czas na betę? Ja nie wytrzymałam i dziś poszłam zrobić, zobaczę wyniki jutro.. to chyba nie za wcześnie? Nie znam się..
NegatywnyOkoło 10 dni po zapłodnieniu można wykonać hcg , ja robiłam badania wczoraj, takie jakie zalecił mi mój gin , korciło mnie zeby zrobić hcg ,ale
Ze strachu nie zeobilam , poczekam jeszcze będę obserwować objawy , to co mi doszło to właśnie ta kluska w gardle , teraz czuje ze nie mogę jeść mięsa i znieść jego zapachu ,ból brzucha jak na okres i ciągnie w pachwinach , No i ten ból w odcinku lędźwiowym . Dasz znać co ciebie wyszło ? Trzymam mocno kciuki
Bardzo mi przykro skąd wiec to spóźnienie okresu?Negatywny
Nie mam pojęcia.. jeśli nie dostanę do piątku to lecę do gina, no nic.. Nie tym razem ale było obiecująco nie poddaje sięBardzo mi przykro skąd wiec to spóźnienie okresu?
A może za wcześnie zrobiłaś, będzie dobrze .Ja już po 8 mscach starań nie mam nadziei , czuje się zle ostatnio ale jakoś ciężko uwierzyć ze się udało będę się nadal obserwowaćNie mam pojęcia.. jeśli nie dostanę do piątku to lecę do gina, no nic.. Nie tym razem ale było obiecująco nie poddaje się
Będę trzymać kciukiWitajcie
Mam podobny problem... dostałam plamienie w 26 dc, dziś jest 29 dc, test negatywny a miesiączki dalej brak... daje sobie czas do końca tygodnia i powtarzam test