reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plamienie

Ciężko mi stwierdzić bo mam nieregularny okres (wrzesień- 24 dc, październik-29 dc) dziś mam 28 dc. W dodatku biorę duphaston.. No ale od ostatniej tabletki minęły 4 dni i dalej nic.. Test bialutki.. no wydawało mi się że już coś powinien wykazać jeśli by coś było, nie nastawiam się 😖
Właśnie i ja mam takie cykle , raz 26, 28,29 a teraz nie wiem , mam nadzieje ze się udało , dzisiaj zrobiłam masę badań po jutrze maja być wyniki i na wizycie dr powie co dalej , trochę zmylił y mnie te plamienia , nie było to jak co miesiąc ale się zastanawiam czy to nie wina hormonów poprostu . Co dalej zamierzasz ? Czekasz ?

reklama
Właśnie i ja mam takie cykle , raz 26, 28,29 a teraz nie wiem , mam nadzieje ze się udało , dzisiaj zrobiłam masę badań po jutrze maja być wyniki i na wizycie dr powie co dalej , trochę zmylił y mnie te plamienia , nie było to jak co miesiąc ale się zastanawiam czy to nie wina hormonów poprostu . Co dalej zamierzasz ? Czekasz ?
Poczekam jeszcze do końca tygodnia, jeśli nic nie bedzie idę na betę. Pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło.. Chyba czas na wizytę u ginekologa..

Poczekam jeszcze do końca tygodnia, jeśli nic nie bedzie idę na betę. Pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło.. Chyba czas na wizytę u ginekologa..
Idź na betę , ja już tak nie chce tych negatywów ze nie robię , a żałuje tylko ze Do ginekologa się nie wybrałam wcześniej a dopiero po 8 miesiącach

Ciężko mi stwierdzić bo mam nieregularny okres (wrzesień- 24 dc, październik-29 dc) dziś mam 28 dc. W dodatku biorę duphaston.. No ale od ostatniej tabletki minęły 4 dni i dalej nic.. Test bialutki.. no wydawało mi się że już coś powinien wykazać jeśli by coś było, nie nastawiam się 😖
Zamierzasz zrobić test? :)

Może w piątek, dziś jeszcze mam 29 dc więc może okres przyjdzie, narazie nic tylko przezroczysta maź.. czekam. A co u Ciebie? 😊
No ja tez już bym tak wcześnie nie robiła , dosyc rozczarowań , No mnie dzisiaj bardzoej mdli musiałam położyć się spac bo ledwo na nogach stałam i doszedł ból głowy okropny :( ale mdłości to ja i przed okresem miałam ale teraz jestem już niby po , choć okresu to wogole nie przypominało .Tak się boje ze to znów nie ciąża :(

Mam podobnie, okres powinien być już 3 dni temu a ja nadal nic, tylko przezroczysty śluz.. brzuch pobolewał dwa dni jak na okres.. myślałam, że będzie a tu nic.. test robiłam i negatyw..
O właśnie co jeszcze miałam napisac to ,ledwo dzisiaj zjadłam sniadanie, mam taka kluche w gardle ze ledwo przełykam , zbiera ni się od tego na wymioty , czuje się ogólnie osłabiona jakby mnie jakaś infekcja brała

O właśnie co jeszcze miałam napisac to ,ledwo dzisiaj zjadłam sniadanie, mam taka kluche w gardle ze ledwo przełykam , zbiera ni się od tego na wymioty , czuje się ogólnie osłabiona jakby mnie jakaś infekcja brała
Może czas na betę? Ja nie wytrzymałam i dziś poszłam zrobić, zobaczę wyniki jutro.. to chyba nie za wcześnie? Nie znam się..

reklama
Do góry