reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plamienie.. ktoś pomoże?

Ladym00n

Fanka BB :)
Hej Witajcie! :)
Dziś 30dc. @ miała przyjść dzisiaj. Przytulanki codziennie w dni płodne.

Historia z życia wzięta:
Obieram ziemniaki, siedząc na podłodze w kuchni doznałam uderzenia gorąca, aż się zdziwiłam. Wstałam aby opłukać ziemniaki i umyć naczynia - zakręciło mi się w głowie.. Myśle ''cholera, co jest''.

A po niecałej godzinie dostałam niewielkie plamienie różowo/beżowe zmieszane ze śluzem. Lekki ból w podbrzurzu, ale naprawde delikatny. Trwało ono może 3-4h. Zniknęło jak narazie.

Co myślicie? implantacja czy początek @?
Piszę w sposób humorystyczny, bo nie do końca dowierzam że to mogło się stać i czy to nie sen :)

reklama
Jeśli implantacja, to test za parę dni, bo jutro może jeszcze nie być widać - trzymam kciuki [emoji110]

Historia z życia wzięta:
Obieram ziemniaki, siedząc na podłodze w kuchni doznałam uderzenia gorąca, aż się zdziwiłam. Wstałam aby opłukać ziemniaki i umyć naczynia - zakręciło mi się w głowie.. Myśle ''cholera, co jest''.

A po niecałej godzinie dostałam niewielkie plamienie różowo/beżowe zmieszane ze śluzem. Lekki ból w podbrzurzu, ale naprawde delikatny. Trwało ono może 3-4h. Zniknęło jak narazie.

Piszę w sposób humorystyczny, bo nie do końca dowierzam że to mogło się stać i czy to nie sen :)
Miałam identycznie tylko że co innego robiłam w tym momencie ;) ale uderzenie gorąca, świat mi powirowal a później zaczęłam trochę plamic... a teraz spoglądam na mojego 4.5 miesięcznego synka:) powodzenia

Ja też przed zrobieniem testu miałam uderzenie gorąca i zawirowania w głowie jednak żadnego plamienia zawsze jak tylko coś się zaczynało to potem i tak już się rozkręcalo. Myślę że jedynie test rozwiąże wątpliwości

Historia z życia wzięta:

Najlepiej zrób zwykły test ciazowy i też badanie krwi ;)

reklama
Do góry