reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Plamienie drugi trymestr po neoparine

Wydaje mi się, że plamienie nie będzie związane z neoparine. Ja bym pojechała sprawdzić do lekarza prowadzącego (lub na IP), co się dzieje i nie czekała, że może przejdzie.

reklama
Wydaje mi się, że plamienie nie będzie związane z neoparine. Ja bym pojechała sprawdzić do lekarza prowadzącego (lub na IP), co się dzieje i nie czekała, że może przejdzie.
Wczoraj dostałam mocniejszych plamień ,z różową krwią wręcz. Pojechałam na sor ,tam mnie zbadał lekarz i nie widział nic niepokojącego. Kazał leżeć i brać leki jak biorę . Jedynie wczoraj miałam wziąć 3 tabl douphastonu . Codziennie plamie. Juz mi strach chodzić . I leżę .

Ja brałam duphaston 3x po 2 tabletki. Do tego nospa, spasmolina, magnez i nie pamiętam co jeszcze.
A nie masz jakiejś infekcji? Może warto posiew zrobić?

Do góry