Hej dziewczyny, mam dość nietypowe pytanie. Zacznę od tego ze nie staram się o dziecko, mam już 2, ale naszym jedynym zabezpieczeniem jest stosunek przerywany i zdaje sobie sprawę z tego co może się wydarzyć moje cykle są 23-27 dniowe i w tym miesiącu pierwszy raz zdarzyło mi się dziwne plamienie wczoraj tj. 25 dc około południa przy podcieraniu był papier zabarwiony na czerwono wiec pomyślałam ze to okres, założyłam wkładkę ale później przy kolejnym skorzystaniu z toalety była tylko brązowa mała plamka na wkładce i do dziś nic wiec to nie okres lecz od wczoraj rana boli mnie brzuch jak na okres i czuje takie napięcie w miednicy dziwne. Poza tym odczuwam również parcie na mocz co chwile. Zastanawiam się czy to może przeziębiony pęcherz i osłabienie czy plamienie implantacyjne. Jeśli plamienie implantacyjne to byłoby to 8 dni po stosunku, czy to w ogóle możliwe? Może trochę schizuje, wybaczcie ale może coś doradzicie? Czy ktoś tak miał?
Dodam ze rok temu wykryto u mnie mięśniaka wiec może to plamienie stad? Kiedy ewentualnie wykonać test żeby był wiarygodny?
Dodam ze rok temu wykryto u mnie mięśniaka wiec może to plamienie stad? Kiedy ewentualnie wykonać test żeby był wiarygodny?