Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zgłaszałaś to lekarzowi? Plamienie krwią jest w ciąży jest objawem, który powinien uruchamiać w głowie czerwoną lampkę. Przyczyn może być wiele i niestety większość z nich stanowi zagrożenie dla ciąży. Jeżeli jeszcze tego nie zrobiłaś to umów się do ginekologa, a do tego czasu zrezygnujecie ze współżycia.Cześć dziewczyny! Jestem w 5 tygodniu ciazy. Po stosunku, bądź samym orgazmie pojawiają się u mnie plamienia (ciemnoczerwona krew), które ustają po kilku godzinach. Czy któraś z Was miała podobnie?
Zgłaszałam lekarzowi- powiedział, aby zrezygnować ze współżycia i tylko tyle. Stosuje heparynę, nie wiem czy może mieć to jakiś związek.Zgłaszałaś to lekarzowi? Plamienie krwią jest w ciąży jest objawem, który powinien uruchamiać w głowie czerwoną lampkę. Przyczyn może być wiele i niestety większość z nich stanowi zagrożenie dla ciąży. Jeżeli jeszcze tego nie zrobiłaś to umów się do ginekologa, a do tego czasu zrezygnujecie ze współżycia.
Myślę, że leki raczej nie mają wpływu. One rozrzedzają krew, ale dlaczego miały by powodować krwawienie? Żeby krew leciała, musi mieć skąd. Np. w czasie stosunku powstaje otarcie. Ale żeby stwierdzić, przyczynę to tylko badanie. Zrezygnuj z seksu i sprawdź czy mimo to plamisz. No chyba, że mimo wstrzemięźliwości pojawią się plamienia. To IP, a najlepiej konsultacja u innego ginekologa. Przynajmniej ja bym tak zrobiłaZgłaszałam lekarzowi- powiedział, aby zrezygnować ze współżycia i tylko tyle. Stosuje heparynę, nie wiem czy może mieć to jakiś związek.