reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pierwszy wózek dla dziecka

Witam, proszę o poradę.... zostało mi nie wiele czasu na zakup wózeczka dla córeczki. Szukam czegoś sprawdzonego i w miarę rozsądnej cenie (do 1800 zł). Pani w sklepie doradziła mi camarello sevilla za 1600 zł. mają sliczne wózki, ale zalezy mi przede wszystkim żeby byl praktyczny. żeby lekko chodził, był kompaktowy, latwy w czyszczeniu. Znalazłam promcje na model vision camrello i jest tam wózek 3w1 za 1200zl. zastanwiaam się czy kupić bo cena rzeczywiscie przyciaga uwage, a przy dziecku każdy gorsz sie przyda. Czy ktoś z was może mi napisac cos na temat wozków tej firmy??????

reklama
Rozwiązanie
Moim zdaniem jest wiele szkół. Jedne kobiety wolą "golasy" i dokupować wszystko indywidualnie. Inne modele 3 w 1. Kluczowe jest to, by wózek był wytrzymały i nie sprawiał wrażenia, że się zaraz rozpadnie.
Trzeba przyjść do sklepu i sprawdzić co nam najbardziej leży i pasuje. Gdyby był jeden idealny to tylko kolory byłyby do wyboru ;)
Moze zerknij na wozeczki Riko? Mają dosc spory wybor, ja akurat mam Naturo i jestem zadowolona :) tylko ze szukalam czegos na trudniejsze tereny, bo mieszkam poza miastem i nie zawsze moge spacerowac po chodnikach itd. :)

reklama
Nie znam tej marki, wygląd wyglądem, ale jednak wózek to ma byc przede wszystkim funkcjonalny :) Ja wybrałam sobie Riko Naturo. Wyglad- klasyczny, funkcje- równiez głównie podstawowe, ale przy zachowaniu duzej stabilnosci i dobrej amortyzacji. To przeklada sie na wygodne spacerowanie i uzytkowanie (skladanie, rozkladanie).

Ja trochę z innejh beczki. cena jest ważna ale koniecznie sprawdź czy do taniego wózka dostaniesz coś jeszcze, czy tak zwanego ,,golasa” do którego wszystko trzeba dokupić. Dlatego polecam przekalkulować jeszcze raz. U nas bardzo chętnie mamy wybierają Baby Design Husky, bo razem z wózkiem dostaniesz wszystkie akcesoria, które przydadzą Ci się przez pierwszy rok jeżdżenia wózkiem 2w1. Baby Design Husky ma aż 13 akcesoriów w zestawie: folie do spacerówki i gondoli, osłonki na nóżki, mufkę, śpiworek do wózka na zimę, etui termiczne na butelkę i polarowy kocyk. Pamiętaj też, że przy wyjściu ze szpitala potrzebny będzie fotelik. A w tym wypadku nie warto oszczędzać. Dobry, przetestowany fotelik, prawidłowo zapięty w samochodzie może nawet uratować życie. Dobrze, żebyś wybrała się i przymierzyła czy wózek zmieści ci się do bagażnika, nie mówiąc o tym, że musisz, ale to musisz przymierzyć fotelik do auta.

Też nie znam wszystkich marek, które tutaj przywołujecie. I choć cena jest ważna to sprawdź czy do taniego wózka dostaniesz coś jeszcze, czy tak zwanego ,,golasa” do którego wszystko trzeba dokupić. Dlatego polecam przekalkulować jeszcze raz. U nas bardzo chętnie mamy wybierają Baby Design Husky, bo razem z wózkiem dostaniesz wszystkie akcesoria, które przydadzą Ci się przez pierwszy rok jeżdżenia wózkiem 2w1. Ten wózek ma aż 13 akcesoriów w zestawie: folie do spacerówki i gondoli, osłonki na nóżki, mufkę, śpiworek do wózka na zimę, etui termiczne na butelkę i polarowy kocyk. Pamiętaj też, że przy wyjściu ze szpitala potrzebny będzie fotelik. A w tym wypadku nie warto oszczędzać. Dobry, przetestowany fotelik, prawidłowo zapięty w samochodzie to podstawa. Warto wybrac się do sklepu i przymierzyć wózek do bagażnika, a potem fotelik do auta.

Moim zdaniem jest wiele szkół. Jedne kobiety wolą "golasy" i dokupować wszystko indywidualnie. Inne modele 3 w 1. Kluczowe jest to, by wózek był wytrzymały i nie sprawiał wrażenia, że się zaraz rozpadnie.

Trzeba przyjść do sklepu i sprawdzić co nam najbardziej leży i pasuje. Gdyby był jeden idealny to tylko kolory byłyby do wyboru ;)

Rozwiązanie
reklama
Do góry