Witam, chciałabym zadać pytanie czy wczesne objawy pierwszej ciąży, były u Was takie same jak w drugiej. Ja pierwszą ciąże troche ponad rok temu w 8tc poroniłam, a w pierwszej objawy to bylo: brak okresu, bardzo szybko pojawił sie ból piersi, a w pozniejszych objawach to zgaga i zachcianki, szczególnie na ogórki kiszone i ryby. Teraz w drugiej ciąży, spoznia mi sie okres juz tydzien, piersi nie bola, zgage mam wieczorem lekką oraz zachcianek nie mam jeszcze, poza tym, ze mam ochote na zdecydowanie wiecej jedzenia niz zwykle, a najwiecej fastfoodow, myślicie, ze to moze być ciąża mam nadzieje, czy po prostu wydaje mi sie, a to sa zwykle objawy przedokresowe?
reklama
Chodziło mi o to, że w domniemanej drugiej ciąży, ponieważ teraz mam takie objawy, które mogą okazać się drugą ciążą, przepraszam zle sformuowalam, jeszcze nie robiłam testuSpóźnia Ci się okres tydzień i jeszcze testu nie robiłaś? Poza tym raz piszesz, że jesteś w drugiej ciąży a zaraz potem pytasz o to czy w niej jesteś. Czegoś tu nie rozumiem.
jasani
Fanka BB :)
No to nikt nie da Ci odpowiedzi czy w niej jesteś czy nie. Czemu po takim czasie nie zrobiłaś testu lub bety?Chodziło mi o to, że w domniemanej drugiej ciąży, ponieważ teraz mam takie objawy, które mogą okazać się drugą ciążą, przepraszam zle sformuowalam, jeszcze nie robiłam testu
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Dopóki nie zrobisz testu, to się nie dowiesz, czy to domniemana ciąża, czy objawy przedokresowe.