jo-anna-on
Pindory i godody
Można podejrzeć, z boku opakowania, na białym pasie biegnącym wzdłóż widać włąśnie wzorki - chmurki bądź listki. Poza tym Listki mają większe rysunki na zapięciach z przodu i je też widać przez ten biały pas. Jak starsza córka była malutka to były tylko te listki, chmurki weszły na rynek jak Ania dorosła do czwórek akurat. Ale sprzedawano pomieszane serie listków i chmurek więc trzeba było wziąć się na sposób i lukać przez opakowania.Ja wcześniej czytała o tym , ze maja stecz i kupiłam - straszny szajs.Zraziłam się.Żeby pampki dla dziecka na etapie wiercidupki miały wszystko sztywne jak dla noworodka i żeby to kosztowało taką kasę - to to jest rozbój w biały dzień. Potem okazało sie, ze miałam niefarta bo kupiłam listki. Swoją drogą to dziwne, listki w takim razie powinny być tańsze , powinny być linią ekonomiczną...A nie podglądaj przez opakownie ( da się podejrzeć ? czy ruletka, trafisz czy nie?)
W nowym Dziecku jest kupon rabatowy na pieluszki huggies 33.99 w Super-Fram.
Co do sleep&play to raz kupiłam i więcej nie kupię tych pieluch. Natomias chusteczki były nawet o.k.
Chociaż moja waży prawie 6 kg ale już jej mierzyłam 4 pampersa i pasują. Zresztąw piątek zakupiłam 2 paki w tesco po 42,99 z chusteczkami, oczywiście uprzednio podglądając boki opakowania ;-)