reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pieluchy - która marka najlepsza??

hej
a my na slubie dostalismy papmki z firmy Pampers i wszystkie prawie ma z rozciaganymi boczkami mam tez sliepandplay i 2 miala ze streczem a 2 bez i wszystkie sa spoko... mam jeszcze 12 paczek hahahaha

reklama
musze się Wam przyznać, że jak Jo-anna pisała o różnych pampersach (listki i chmurki) tego samego rozmiaru (3), to nie bardzo wiedziałam o co chodzi i nie bardzo wierzyłam...ale w weekend przyjechała do nas moje siostra i całkiem przypadkiem kupiła własnie chmurki, które mają stretch i są naprawdę fajowe :-)
Ja wcześniej czytała o tym , ze maja stecz i kupiłam - straszny szajs.Zraziłam się.Żeby pampki dla dziecka na etapie wiercidupki miały wszystko sztywne jak dla noworodka i żeby to kosztowało taką kasę - to to jest rozbój w biały dzień. Potem okazało sie, ze miałam niefarta bo kupiłam listki. Swoją drogą to dziwne, listki w takim razie powinny być tańsze , powinny być linią ekonomiczną...A nie podglądaj przez opakownie ( da się podejrzeć ? czy ruletka, trafisz czy nie?)

W nowym Dziecku jest kupon rabatowy na pieluszki huggies 33.99 w Super-Fram
.

A Ja od soboty zaczynam używać pieluszek wielorazowych ekologicznych :tak:
jak dowiedziałam sie co mieści sie w tzw. pampersach ...to mi sie odechciało
Zakupiłam " sprzęt " i będziemy jechac z tym " koksem " ;-):-p
Niestety trzeba wydac jednorazowo troszke kasy ale ona sie szybko zwraca i poza tym na pupie mojego dziecka nie będzie ropy , chloru itp .

a pieluszki takie o : Pieluszkarnia - Organiczne Bawełniane Pieluszki dla Dzieci

może którąś z was zainteresuje :tak:

Ostatnia edycja:
A my juz czwóreczki dzis zakładamy:-) Przed chwilka załozyłam jej ostanią trójeczkę więc po kąpieli ubierzemy czwóreczke-oczywiscie Huggies:-)
Czy ktoś juz zakłada ten rozmiarek?

A Ja od soboty zaczynam używać pieluszek wielorazowych ekologicznych :tak:
jak dowiedziałam sie co mieści sie w tzw. pampersach ...to mi sie odechciało
Zakupiłam " sprzęt " i będziemy jechac z tym " koksem " ;-):-p
Niestety trzeba wydac jednorazowo troszke kasy ale ona sie szybko zwraca i poza tym na pupie mojego dziecka nie będzie ropy , chloru itp .

a pieluszki takie o : Pieluszkarnia - Organiczne Bawełniane Pieluszki dla Dzieci

może którąś z was zainteresuje :tak:

Całkiem niezłe, a które zakupiłaś?

U mnie tez juz 4 pieluszki no i dzis 4 miesiace:), tyle ze jeszcze mam kilka 3czek i niechetnie je wykanczam tylko sie wlasnie zastanawiam czy ciagnac pampersy, bo kupka pleckami wylatuje, myslalam ze w 4 nie bedzie, ale tez wyplywa:/ :( Ktoras mama miala ten dylemat? Co polecacie, huggies? Ja od h, zaczynalalm, ale nozkami z koleji wyplywalo, hmmm sama nie wiem co gorsze ;)

zgadnij a moze poprostu za luźno zapinasz te pieluszki? Mi tez sie zdarzało ze kupka wychodziła ale to dlatego ze pampers sie troszke z dupci obsunął:-p
Używam Huggiesów miedzy innymi dlatego ze bardziej sie dupci trzymają!:tak:

reklama
Raczej za luzno nie zakladam, chyba po prostu w tym momencie to nie ksztalt na jej dupcie, bo kopka wyplywa prawie zawsze. Wiec znow nastal czas huggiesow ;)

Do góry