reklama
szopek
Mama Kniazia Burubara
Ja wcześniej czytała o tym , ze maja stecz i kupiłam - straszny szajs.Zraziłam się.Żeby pampki dla dziecka na etapie wiercidupki miały wszystko sztywne jak dla noworodka i żeby to kosztowało taką kasę - to to jest rozbój w biały dzień. Potem okazało sie, ze miałam niefarta bo kupiłam listki. Swoją drogą to dziwne, listki w takim razie powinny być tańsze , powinny być linią ekonomiczną...A nie podglądaj przez opakownie ( da się podejrzeć ? czy ruletka, trafisz czy nie?)musze się Wam przyznać, że jak Jo-anna pisała o różnych pampersach (listki i chmurki) tego samego rozmiaru (3), to nie bardzo wiedziałam o co chodzi i nie bardzo wierzyłam...ale w weekend przyjechała do nas moje siostra i całkiem przypadkiem kupiła własnie chmurki, które mają stretch i są naprawdę fajowe :-)
W nowym Dziecku jest kupon rabatowy na pieluszki huggies 33.99 w Super-Fram.
L4dY-bIrd
doula
A Ja od soboty zaczynam używać pieluszek wielorazowych ekologicznych
jak dowiedziałam sie co mieści sie w tzw. pampersach ...to mi sie odechciało
Zakupiłam " sprzęt " i będziemy jechac z tym " koksem " ;-)
Niestety trzeba wydac jednorazowo troszke kasy ale ona sie szybko zwraca i poza tym na pupie mojego dziecka nie będzie ropy , chloru itp .
a pieluszki takie o : Pieluszkarnia - Organiczne Bawełniane Pieluszki dla Dzieci
może którąś z was zainteresuje
Niestety trzeba wydac jednorazowo troszke kasy ale ona sie szybko zwraca i poza tym na pupie mojego dziecka nie będzie ropy , chloru itp .
a pieluszki takie o : Pieluszkarnia - Organiczne Bawełniane Pieluszki dla Dzieci
Ostatnia edycja:
A Ja od soboty zaczynam używać pieluszek wielorazowych ekologicznych
Całkiem niezłe, a które zakupiłaś?
L4dY-bIrd
doula
Całkiem niezłe, a które zakupiłaś?
8 formowanych ( 4 bawełniane i 4 frotowe ) i kilka otulaczy
Otulacze mozna potem stosowac do pieluszek flanelowych
kupiłam rozmiar UNI ...który jest od 7 czy 8 kg bodajże i starczy mi do końca pieluchowania Otulacze nowe w większym rozmiarze kupie dopiero za 5 miesięcy
U mnie tez juz 4 pieluszki no i dzis 4 miesiace, tyle ze jeszcze mam kilka 3czek i niechetnie je wykanczam tylko sie wlasnie zastanawiam czy ciagnac pampersy, bo kupka pleckami wylatuje, myslalam ze w 4 nie bedzie, ale tez wyplywa:/ Ktoras mama miala ten dylemat? Co polecacie, huggies? Ja od h, zaczynalalm, ale nozkami z koleji wyplywalo, hmmm sama nie wiem co gorsze
zgadnij a moze poprostu za luźno zapinasz te pieluszki? Mi tez sie zdarzało ze kupka wychodziła ale to dlatego ze pampers sie troszke z dupci obsunął
Używam Huggiesów miedzy innymi dlatego ze bardziej sie dupci trzymają!
Używam Huggiesów miedzy innymi dlatego ze bardziej sie dupci trzymają!
reklama
Podziel się: