reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

Ja w szpitalu miałam premium care a pózniej kupiliśmy te zwykłe pampki new baby i te drugie lepsze bo mniejsze i lepiej na Bartusiu leżą.Dostałam tez trzy paczki huggisów i ciekawa jakie będą.

U nas przy karmieniu nieistety odchodza cyrki bo mały ciagle niespokojny i najlepiej mu w pozycji pionowej i już nie wiem czy mały nie ma problemów z tolerancja pokarmową bo kurcze kolka to raczej powinna byc okresowo a nie przy każdym karmieniu.rzadko jest tak by synek przy cycu był cały czas spokojny.No i dosyć wtedy łapczywie ssie i więcej powietrza łyka i koło się zamyka ech.Położna dopiero w poniedziałek będzie.

paznokietki tez już mu obcinałam bo się drapał.I obcinam jak mały śpi wtedy jest dużo łatwiej.Zresztą polecam zawsze na spiąco bo później jak już dziecko jest bardziej świadome to dzieci nie za bardzo lubią ten zabieg.

Uszków nie czyszcze no chyba że tej woskowiny się sporo by nazbierało to tylko wtedy.Ta woskowina chroni przed infekcjami to radze by raczej nie czyścić uszków bez potrzeby

Do góry