dziubasek08
Fanka BB :)
ja używam belli na przemian z huggies i jestem zadowolona!
a na pampersy jestesmy uczuleni!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to mail poproszę ;-) Dziewczynom które podały już wysłałami ja poproszę;-);-)
A ja tylko dady i nie zamierzam przepłacać za inne :-)ja używam belli na przemian z huggies i jestem zadowolona!
Gdzie widziałaś żeby polecał podnosić za nóżki? Ja widziałam tylko jak polecał obracać dziecko trzymając za nóżkę, a to co innego Sama bym do góry za nóżki nie podniosła córkiJesli chodzi o tego Zawitkowskiego. To on proponuje przewijac trzymajac za nozki, odciagajac je itd. A lekarz ktory robil usg bioderek - bardzo dobry zreszta, zabronil ciagniecia itp nozek przy przewijaniu. Albo reka pod pupe, albo jak jest umazana i nie da sie absuolutnie jej dotknac to nalezy dlonmi delikatnie popchnac stopki - i ja tak robie.
Gdzie widziałaś żeby polecał podnosić za nóżki? Ja widziałam tylko jak polecał obracać dziecko trzymając za nóżkę, a to co innego Sama bym do góry za nóżki nie podniosła córki