reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pielegnacja naszych kruszynek

reklama
a w jakiej cenie są Dada?? i ile jest ich w opakowaniu?? bo ja używam Toujours z Lidla przez dzień (w nocy i na spacer Pampers) i zastanawiałam jakie są te z biedronki

28 były jedynki za 78 sztuk. Teraz używamy dwójek i jest 64 sztuki w paczce, cena chyba ta sama, nie wiem, bo nie chodzę do biedronki :) mój K robi takie podstawowe zakupki. Pieluchy fajne, bo wysokie - górą kupsko nie ucieknie, przynajmniej nie tak łatwo jak z pampersów. Odparzeń nie wywołują, uczuleń itp też nie. Przeciekło kilka razy, ale na superkupsko nic nie pomoże

Jesli chodzi o tego Zawitkowskiego. To on proponuje przewijac trzymajac za nozki, odciagajac je itd. A lekarz ktory robil usg bioderek - bardzo dobry zreszta, zabronil ciagniecia itp nozek przy przewijaniu. Albo reka pod pupe, albo jak jest umazana i nie da sie absuolutnie jej dotknac to nalezy dlonmi delikatnie popchnac stopki - i ja tak robie.

Jesli chodzi o tego Zawitkowskiego. To on proponuje przewijac trzymajac za nozki, odciagajac je itd. A lekarz ktory robil usg bioderek - bardzo dobry zreszta, zabronil ciagniecia itp nozek przy przewijaniu. Albo reka pod pupe, albo jak jest umazana i nie da sie absuolutnie jej dotknac to nalezy dlonmi delikatnie popchnac stopki - i ja tak robie.
Gdzie widziałaś żeby polecał podnosić za nóżki? Ja widziałam tylko jak polecał obracać dziecko trzymając za nóżkę, a to co innego :) Sama bym do góry za nóżki nie podniosła córki

reklama
Gdzie widziałaś żeby polecał podnosić za nóżki? Ja widziałam tylko jak polecał obracać dziecko trzymając za nóżkę, a to co innego :) Sama bym do góry za nóżki nie podniosła córki

Nie podnosic, ale przy przewijaniu jak lapie za te nozki i podciaga do gory dupke ciagnac za nie. Czy ja jakas slepa jestem :eek:

Do góry