reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielegnacja naszych kruszynek

Podobno Zawitkowski jest mocno przereklamowany, ale do mnie przemawia :) jakby któraś chciała to mam krótkiego ebooka tego pana na temat noszenia i pielęgnacji

reklama
obrazek nr 6 po 2 minutach odpadlaby mi reka z moja parowa:-D ale potwierdzam, tez wczoraj uslyszalam o takich pozycjach do noszenia:tak: zwlaszcza u nas, z napieciem miesni wzmozonym:tak:
my tak nosimy!!! rehabilitantka nas tak nauczyła, super wygodna pozycja!
JAk się ręka zmęczy to na druga przerzucam! Olaf waży 7 kg!

Mam pytanie, i jakos mi pasuje do tego dzialu ;)

Połasiłam sie na promocje i kupilam pieluszki Bella Happy. Jakie macie z nimi doswiadczenia??
Nie wiem, czy to moze zbieg okolicznosci, czy co? - Bo jednoczesnie ida malemu dwie jedyneczki, ale nosil te pieluchy 2 dni pod rzad i byl straszny ryk. Nie moglam go nijak uspokoic, nie plakal tylko nocami, a wtedy mu ubieralam Pampersy, bo nie wiedzialam czy tamte nie zamocza mu lozka. Nast jeden dzien mu ubieralam na powrot Pampersy i wrocilo moje idealne dziecko. Dzis z rana znow sprobowalam Belli i to samo - placz. Po zalozeniu Pampersow spi. Ogladalam go bardzo dokladnie i nie ma ani najmniejszego zaczerwienienia - czyli nic nie podraznia....... Moze byc "cos nie tak" z tymi pieluchami? Uzywa/uzywala je ktoras z Was?

Mam pytanie, i jakos mi pasuje do tego dzialu ;)

Połasiłam sie na promocje i kupilam pieluszki Bella Happy. Jakie macie z nimi doswiadczenia??
Nie wiem, czy to moze zbieg okolicznosci, czy co? - Bo jednoczesnie ida malemu dwie jedyneczki, ale nosil te pieluchy 2 dni pod rzad i byl straszny ryk. Nie moglam go nijak uspokoic, nie plakal tylko nocami, a wtedy mu ubieralam Pampersy, bo nie wiedzialam czy tamte nie zamocza mu lozka. Nast jeden dzien mu ubieralam na powrot Pampersy i wrocilo moje idealne dziecko. Dzis z rana znow sprobowalam Belli i to samo - placz. Po zalozeniu Pampersow spi. Ogladalam go bardzo dokladnie i nie ma ani najmniejszego zaczerwienienia - czyli nic nie podraznia....... Moze byc "cos nie tak" z tymi pieluchami? Uzywa/uzywala je ktoras z Was?

Oczywiscie ze moze byc cos nie tak. Np nie wchlaniaja za bardzo siuskow, a te dziecko draznia. Jesli jest mu lepiej w pampersach to zrezygnuj z tej belli :tak:

Podobno Zawitkowski jest mocno przereklamowany, ale do mnie przemawia :) jakby któraś chciała to mam krótkiego ebooka tego pana na temat noszenia i pielęgnacji
i ja poproszę;-);-)

Czy ktoś może mi powiedzieć czym różnią się pampersy nr 4 active baby a 4 active pants?

reklama
To sa te osobne dla chlopcow i dziewczynek? Nie wiem czym sie roznia, jesli nie cena ;-) W kazdym razie mama raz miala dla Milosza i byli niezadowoleni, jak bede u niej to podpytam czemu :sorry:

Do góry