reklama
neferetete
Fanka BB :)
Podobno Zawitkowski jest mocno przereklamowany, ale do mnie przemawia jakby któraś chciała to mam krótkiego ebooka tego pana na temat noszenia i pielęgnacji
Ja chętnie bym poczytała neferetete@op.pl
D
dziunka24.
Gość
Podobno Zawitkowski jest mocno przereklamowany, ale do mnie przemawia jakby któraś chciała to mam krótkiego ebooka tego pana na temat noszenia i pielęgnacji
I ja tez dziunka18@wp.pl :-)
ja też bym prosiła rav.k@op.pl
dziubasek08
Fanka BB :)
my tak nosimy!!! rehabilitantka nas tak nauczyła, super wygodna pozycja!obrazek nr 6 po 2 minutach odpadlaby mi reka z moja parowa ale potwierdzam, tez wczoraj uslyszalam o takich pozycjach do noszenia zwlaszcza u nas, z napieciem miesni wzmozonym
JAk się ręka zmęczy to na druga przerzucam! Olaf waży 7 kg!
ja tez poprosze
anna_dumanska@o2.pl
anna_dumanska@o2.pl
Mam pytanie, i jakos mi pasuje do tego dzialu
Połasiłam sie na promocje i kupilam pieluszki Bella Happy. Jakie macie z nimi doswiadczenia??
Nie wiem, czy to moze zbieg okolicznosci, czy co? - Bo jednoczesnie ida malemu dwie jedyneczki, ale nosil te pieluchy 2 dni pod rzad i byl straszny ryk. Nie moglam go nijak uspokoic, nie plakal tylko nocami, a wtedy mu ubieralam Pampersy, bo nie wiedzialam czy tamte nie zamocza mu lozka. Nast jeden dzien mu ubieralam na powrot Pampersy i wrocilo moje idealne dziecko. Dzis z rana znow sprobowalam Belli i to samo - placz. Po zalozeniu Pampersow spi. Ogladalam go bardzo dokladnie i nie ma ani najmniejszego zaczerwienienia - czyli nic nie podraznia....... Moze byc "cos nie tak" z tymi pieluchami? Uzywa/uzywala je ktoras z Was?
Połasiłam sie na promocje i kupilam pieluszki Bella Happy. Jakie macie z nimi doswiadczenia??
Nie wiem, czy to moze zbieg okolicznosci, czy co? - Bo jednoczesnie ida malemu dwie jedyneczki, ale nosil te pieluchy 2 dni pod rzad i byl straszny ryk. Nie moglam go nijak uspokoic, nie plakal tylko nocami, a wtedy mu ubieralam Pampersy, bo nie wiedzialam czy tamte nie zamocza mu lozka. Nast jeden dzien mu ubieralam na powrot Pampersy i wrocilo moje idealne dziecko. Dzis z rana znow sprobowalam Belli i to samo - placz. Po zalozeniu Pampersow spi. Ogladalam go bardzo dokladnie i nie ma ani najmniejszego zaczerwienienia - czyli nic nie podraznia....... Moze byc "cos nie tak" z tymi pieluchami? Uzywa/uzywala je ktoras z Was?
D
dziunka24.
Gość
Mam pytanie, i jakos mi pasuje do tego dzialu
Oczywiscie ze moze byc cos nie tak. Np nie wchlaniaja za bardzo siuskow, a te dziecko draznia. Jesli jest mu lepiej w pampersach to zrezygnuj z tej belli
martolinka
Mama i nie tylko :-)
i ja poproszę;-);-)Podobno Zawitkowski jest mocno przereklamowany, ale do mnie przemawia jakby któraś chciała to mam krótkiego ebooka tego pana na temat noszenia i pielęgnacji
Czy ktoś może mi powiedzieć czym różnią się pampersy nr 4 active baby a 4 active pants?
reklama
D
dziunka24.
Gość
To sa te osobne dla chlopcow i dziewczynek? Nie wiem czym sie roznia, jesli nie cena ;-) W kazdym razie mama raz miala dla Milosza i byli niezadowoleni, jak bede u niej to podpytam czemu
Podziel się: