mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
To by sie zgadzalo bo duzo bardziej marudna mi sie tu zrobila...Mary Mary, ja o tym AZS... Mam sceptyczne podejście do tego, co napiszę, ale jak tak mówisz o nasileniu w Pl to się zastanawiam
Miałam na zajęciach z psychosomatyki o AZS i tam nawiedzony terapeuta twierdził, że tzw czynniki psychologiczne mogą znacznie zmniejszać lub nasilać objawy AZS Podobno osoby z AZS mają najczęściej wrażliwsze OUN i zmiana miejsca powoduje podenerwowanie, a to z kolei wpływa na nasilenie objawów...
A co to takiego ten OUN?
Idź idź do lekarza ale przygotuj sie że cię zbyje... w ie poweidzieli mi ze przejdzie i sama wykazalam sie inicjatywą z tym Oilatum...Amelka tez ma wysypke na buzce taka sucha...i od kilku dni chyba jest gorsza...i az za uszka zaczyna wychodzic.....w pn chyba pojde do lekarza....
Generalnie najlepsze co mozna zrobic to kąpac w Oilatum, używać mydełka OIlatum i balasamowac całe ciałko min DWA razy dziennie. Unas CUDA dziala ten silcocks base... - przedwczoraj zrobily jej sie krostki na policzku, wczoraj je rozdrapala i sie ślimaczyly a dzis juz zostaly tylko male czerwone placki no ale buzie silcocksem smaruje kilka razy dziennie..
wiesz, jak chcesz to ja ci wysle ten silcocks - duza puszka 4euro z hakiem - taniocha ze hej
Nie strasz...Biedna Sonia :-(
Szczerze wspolczuje bo mojej kolezanka ma atopowe zapalenie skory od urodzenia, cierpi bardzo, bo to swedzi i malo co na to pomaga:-( rany jej sie na ciele robia :-(
...