reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielegnacja naszych kruszynek

ten zle podobno jest dobry ale niestety moj synek po nich mial krostki na glowie i ciele wiec odstawilam ... i narazie nie bede próbowała zostaje przy mydle bambino :p

Mi wlasnie mydlo nie pasuje bo zostawia taki osad na ciele, sama tez mydla w kostce nie uzywam i dlatego szukam czegos w plynie. A co wy dziewczyny uzywacie?

reklama
A my dzis oficjalnie przeszlysmy na pampersy "czworki":blink:

Bede rezygnowac juz z Oilatum na rzecz Nivea baby, ale teraz nie wiem ktore kupic to Łagodny szampon i płyn do kąpieli 2 w 1 NIVEA BABY - NIVEA czy to Delikatny żel do mycia ciała i włosów NIVEA BABY - NIVEA Co polecacie?

Ja uzywałam Delikatny żel do mycia ciała i włosów NIVEA BABY - NIVEA . Teraz jednak przeszłam na żel HIPP'a (też 2 w 1) praktycznie ta sama cena a pojemność dwukrotna. Ogólnie polecam oba.

a my do kapieli używamy płynu Oillan-natłuszczający do wody a dodatkowo myje małego mydekiem w kostce bambino nicc mu nie ma a wiekszość kosmetyków mamy właśnie bambino

Ciemieniuszka u nas tez się jeszcze pojawia i znika - i tak w kółko...
Do kąpieli płyn Ojlatum i kremik do smarowania po kąpieli tez Oilatum. Do mycia Top to toe J&J (kończymy butelkę) i przechodzimy na mydełko dla dzieci J&J :tak:

Ciemieniuszka u nas tez się jeszcze pojawia i znika - i tak w kółko...
Do kąpieli płyn Ojlatum i kremik do smarowania po kąpieli tez Oilatum. Do mycia Top to toe J&J (kończymy butelkę) i przechodzimy na mydełko dla dzieci J&J :tak:
u nas to samo i te same preparaty :-D, tylko myelko mamy oliatum:happy2:
a do ciala masc robiona z apteki i jest rewelacyjna, no i ostatnio do kapania dokpilam jeszcze pyl i balsam J&J z tej zielonej serii

reklama
A powiedzcie mi Wasze dzieciaczki nie maja uczulenia na J&J? Bo slyszalam ze to bardzo uczulajace i ze lepiej nie kupowac :baffled:
A ja wyprobuje Hippa i jak sie nie sprawdzi to Nivea.
Z Oilatum rezygnuje, bo mala juz po pierwsze nie taka mala, skorka zdrowa, nie wysuszona. A po drugie wloski coraz dluzsze i jakos slabo wierze w to ze te oilatum je dobrze umyje :baffled:

U nas ciemieniuchy ani widu ani slychu na szczescie :-D

Do góry