passingby
Fanka BB :)
Dziewczyny 2 pytania z innej beczki
1. Czy udaje wam się dokładnie osuszyć dzieci po kąpieli ? Alutka się chwilę po kąpieli i zawinięciu w ręcznik strasznie drzewięc staram się maksymalnie szybko ją osuszyć i ubrać, ale jak leży na ręczniku to on pod spodem jest wilgotny i z plecami jest problem. No a jak ma wilgotne plecy to ubieranie jest jeszcze trudniejsze dla mnie i bardziej nieprzyjmene dla niej, wiec leją się jej łzy i mój pot. Uff...
. Używacie dwóch ręczników czy jak ? Oglądałam filmik zawitkowskiego, ale ten jego chłopaczek to jest moim zdaniem jakiś "naćpany" przez cały film, więc nijak sięto ma do mojej zanoszącej się m-Alutki
2. Czy będziecie już teraz smarować dzieciom buziaki kremem z filtrem ? Strasznie starszą tym słońcem, takie wiosenne słońce też opala - do j pory stosowałam w zimie Cold Cream Mustelli, ale on nie ma filtra.
Ja klade kocyk, pled i recznik (dokladnie w takiej kolejnosci) na pralke gdzie mala jest rozbierana i ubierana. Po kapieli, tak jak Dziunka wycieram mala, kapturkiem glowe (dokladnie)i reszte ciala recznikiem (mala sie sama wyciera
A co do kremu - ja uzywam bambino i na razie faktor4 jest wystarczajacy.