katrenki
Fanka BB :)
no ja to juz sama nie wiem...moze to nie to...ale ostatecznie wygladalo dokladnie jak na zdieciach...moze ma faktycznie jakas lagodna forme, najwazniejsze, ze jest lepiej :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy ten pediatra wraca na którego czekacie...?no ja to juz sama nie wiem...moze to nie to...ale ostatecznie wygladalo dokladnie jak na zdieciach...moze ma faktycznie jakas lagodna forme, najwazniejsze, ze jest lepiej :-)
on nie wraca, on dopiero zaczyna tylko zalatwia jeszcze wszystkie formalnosci tu....tylkotak sobie mysle, ze jak juz bedzie to pewnie bedzie masakra dostac sie do niegoA kiedy ten pediatra wraca na którego czekacie...?
A nei da sie jakoś do niego wcześniej dotrzec albo w "kolejce" sie juz ustawic...?on nie wraca, on dopiero zaczyna tylko zalatwia jeszcze wszystkie formalnosci tu....tylkotak sobie mysle, ze jak juz bedzie to pewnie bedzie masakra dostac sie do niego
no wlasnie nie bo oni nie wiedza dokladnie kiedy on zacznie przyjmowac....i mowia zeby sprawdzac na stronie internetowej co jakis czas...do tej pory nie zapisuja....A nei da sie jakoś do niego wcześniej dotrzec albo w "kolejce" sie juz ustawic...?
Np zamówić wizyty dajmy na to na za 3-4tyg....?
hmmmmm.... no to dupano wlasnie nie bo oni nie wiedza dokladnie kiedy on zacznie przyjmowac....i mowia zeby sprawdzac na stronie internetowej co jakis czas...do tej pory nie zapisuja....
No my wczoraj jak wychodziliśmy to było +7 więc zrezygnowałam z kombizenu i założyłam na body i bluzę kurteczkę a na dół spodenki polarowe+skarpetki+mięciutki butki! ale nie był to spacer tylko wjazd na zakupy i do IKEA ))Jak już zrzucimy maluchom kombinezony i będa nosić kurteczku a na dole rajtki + spodne/sukienki to chyba trzeba butki załozyć? no bo jak inaczej? 5 par skarpetek? dobry temat- zastanawiałam sie wczoraj nad tym