reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pielegnacja naszych kruszynek

Mi nie chodzi o takie podeszwy jak adidasy ale o cos takiego: Zobacz załącznik 226404 nie wiem czy wiesz o co mi chodzi, to jeszcze chyba bardziej miekkie niz ta skorzana podeszwa w skarpetkach.
Mnie to nie wygląda na jakies super miekkie a w tych skarpetach to jest taki zamsz od spodu co bardziej jak material a nie jak skóra się zachowuje..
Nie bardzo mam teraz czas, ale później wkleje fotke

No i np mi osobiście nie podoba sie to wykończenie czubka buta gumą(?)

reklama
Jak już zrzucimy maluchom kombinezony i będa nosić kurteczku a na dole rajtki + spodne/sukienki to chyba trzeba butki załozyć? no bo jak inaczej? 5 par skarpetek? dobry temat- zastanawiałam sie wczoraj nad tym:)

MARY- po dluzszym stosowaniu tego kremiku od Ciebie kilka razy dziennie widze ZNACZNA poprawe:tak::-)plamki z nozek w zasadzie zeszly, skora na polikach o niebo lepsza!!!!! dzieki Ci bardzo za to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

co do bucikow to ja sie wypowiem tak- ja butki zakladam, staram sie zeby byly miekkie i wygodne dla malej, kapciuchy pewnie bym spokojnie zakladala wychodzac z domu gdyby nie to, ze przez 4 miesiace udalo mi sie znalesc tylko 1 ktorych ona nie sciaga co 2 sekundy.....a i tak od tego tarcia nozkami wygladaja jakby w nich po dwrzu biegala.....:sorry2: tak wiec ubieram butki zeby jej poprostu nozki nie zmarzly, bo nie wiem jak wam mi by bylo w samych skarpetkach zimno, a kapciuchy ciagle sciaga.....bucikom tez daje rade...ale jednak nie tak czesto......

Mnie to nie wygląda na jakies super miekkie a w tych skarpetach to jest taki zamsz od spodu co bardziej jak material a nie jak skóra się zachowuje..
Nie bardzo mam teraz czas, ale później wkleje fotke

No i np mi osobiście nie podoba sie to wykończenie czubka buta gumą(?)

Nazwalabym to gumeczka :D w zadnym stopniu nie jest twarda czy sztywna ;) Ja Joasi nic nie ubieram , bo ma papucie od kombinezona, ale wiosna paputki bede zakladac. Choc jak czytam ze Katrenki coreczka sobie sciaga to od razu mi sie przypomnialo jak Julia zgubila 3 (!) pojedyncze paputki i zostalo po jednym z kazdej pary hahahah.

Nazwalabym to gumeczka :D w zadnym stopniu nie jest twarda czy sztywna ;) Ja Joasi nic nie ubieram , bo ma papucie od kombinezona, ale wiosna paputki bede zakladac. Choc jak czytam ze Katrenki coreczka sobie sciaga to od razu mi sie przypomnialo jak Julia zgubila 3 (!) pojedyncze paputki i zostalo po jednym z kazdej pary hahahah.

Właśnie Antek też ma takie papucie od kombinezonu. Ostatio strasznie się w nim poci , bo już jest mu za ciepło i chcę założyć mu kurteczke jak pogoda się poprawi. Dziunka a jak te papucie wiosenne wyglądają?

A takie zwyke papucie. Np. Papucie dla niemowlaka -3 pary!!! (961947751) - Aukcje internetowe Allegro lub kapcie papucie kapcioszki dla dzieci niemowląt (958685479) - Aukcje internetowe Allegro , o i te sa super bo maja "golfik" wiec trudno dziecku bedzie zdjac Fehn - PAPUCIE BUCIKI SKARPETKI Z GRZECHOTKĄ (946437488) - Aukcje internetowe Allegro

Zmieniajac temat - przeszlysmy jakis czas temu z Oilatum na Nivea plyn do kapieli i niestety musimy sie z Oilatum przeprosic :baffled: Po Nivei nawet smarowanie ogromna iloscia oliwki nie pomaga, skora zrobila sie sucha :dry: Wiec wracamy do zestawu - oilatum + oliwka.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A takie zwyke papucie. Np. Papucie dla niemowlaka -3 pary!!! (961947751) - Aukcje internetowe Allegro lub kapcie papucie kapcioszki dla dzieci niemowląt (958685479) - Aukcje internetowe Allegro , o i te sa super bo maja "golfik" wiec trudno dziecku bedzie zdjac Fehn - PAPUCIE BUCIKI SKARPETKI Z GRZECHOTKĄ (946437488) - Aukcje internetowe Allegro

Zmieniajac temat - przeszlysmy jakis czas temu z Oilatum na Nivea plyn do kapieli i niestety musimy sie z Oilatum przeprosic :baffled: Po Nivei nawet smarowanie ogromna iloscia oliwki nie pomaga, skora zrobila sie sucha :dry: Wiec wracamy do zestawu - oilatum + oliwka.

kurcze my tez przerzucilismy sie na bella albo j&j ale tez musimy wrocic do oilatum:( ignasiowi pogorszylo sie na glowce, nie wiem czy to ciemieiucha bo jeden lekarz mowil ze to po porodzie drugi ze mala ciemieniucha:/ ale po tarciu ma takie czerwone plamy:/

MARY- po dluzszym stosowaniu tego kremiku od Ciebie kilka razy dziennie widze ZNACZNA poprawe:tak::-)plamki z nozek w zasadzie zeszly, skora na polikach o niebo lepsza!!!!! dzieki Ci bardzo za to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
....
Jejku! NAWET NIE WIESZ JAK SIE CIESZE!!!!!!!!!!!!! :-):-):-)
U Soni niestety nie leczy jej zmian ale faktycznie poprawia stan skóry...
Nie wiem co ja bym zrobiła bez tego kremu...:sorry2:
Ma takie nawroty tych plam wysypkowych że czasami to już ręce załamuję...
Traktuję ją naprzemiennie: Silcocks'em (żeby nawilżyć i pozostawic warstwę ochronną), Eurex'em (żeby nie swędziało) i w ekstrymalnych przypadkach tą maścią sterydową.... echhhhh kiedy to sie wreszcie skończy...? :confused:

no czasem najzwyklejsze i najtansze srodki sa najlepsze :-) ja tej masci sterydowej nie stosowalam jeszcze i nie zamierzam chyba, ze faktycznie bedzie zle to wygladalo

reklama
no czasem najzwyklejsze i najtansze srodki sa najlepsze :-) ja tej masci sterydowej nie stosowalam jeszcze i nie zamierzam chyba, ze faktycznie bedzie zle to wygladalo
Z tego co piszesz to u Amelki dużo łagodniej to przebiega a Sonia czasem wygląda jak indianka albo jakby do jakiegoś kwasu wpadła - 6godzin później połowy już nie ma, a czasem w ciagu 30min potrafi sie zaognić... i bądź tu mądra... :eek:

Do góry