reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielegnacja naszych kruszynek

Mi nie chodzi o takie podeszwy jak adidasy ale o cos takiego: Zobacz załącznik 226404 nie wiem czy wiesz o co mi chodzi, to jeszcze chyba bardziej miekkie niz ta skorzana podeszwa w skarpetkach.
Mnie to nie wygląda na jakies super miekkie a w tych skarpetach to jest taki zamsz od spodu co bardziej jak material a nie jak skóra się zachowuje..
Nie bardzo mam teraz czas, ale później wkleje fotke

No i np mi osobiście nie podoba sie to wykończenie czubka buta gumą(?)

reklama
Jak już zrzucimy maluchom kombinezony i będa nosić kurteczku a na dole rajtki + spodne/sukienki to chyba trzeba butki załozyć? no bo jak inaczej? 5 par skarpetek? dobry temat- zastanawiałam sie wczoraj nad tym:)

MARY- po dluzszym stosowaniu tego kremiku od Ciebie kilka razy dziennie widze ZNACZNA poprawe:tak::-)plamki z nozek w zasadzie zeszly, skora na polikach o niebo lepsza!!!!! dzieki Ci bardzo za to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

co do bucikow to ja sie wypowiem tak- ja butki zakladam, staram sie zeby byly miekkie i wygodne dla malej, kapciuchy pewnie bym spokojnie zakladala wychodzac z domu gdyby nie to, ze przez 4 miesiace udalo mi sie znalesc tylko 1 ktorych ona nie sciaga co 2 sekundy.....a i tak od tego tarcia nozkami wygladaja jakby w nich po dwrzu biegala.....:sorry2: tak wiec ubieram butki zeby jej poprostu nozki nie zmarzly, bo nie wiem jak wam mi by bylo w samych skarpetkach zimno, a kapciuchy ciagle sciaga.....bucikom tez daje rade...ale jednak nie tak czesto......

Mnie to nie wygląda na jakies super miekkie a w tych skarpetach to jest taki zamsz od spodu co bardziej jak material a nie jak skóra się zachowuje..
Nie bardzo mam teraz czas, ale później wkleje fotke

No i np mi osobiście nie podoba sie to wykończenie czubka buta gumą(?)

Nazwalabym to gumeczka :D w zadnym stopniu nie jest twarda czy sztywna ;) Ja Joasi nic nie ubieram , bo ma papucie od kombinezona, ale wiosna paputki bede zakladac. Choc jak czytam ze Katrenki coreczka sobie sciaga to od razu mi sie przypomnialo jak Julia zgubila 3 (!) pojedyncze paputki i zostalo po jednym z kazdej pary hahahah.

Nazwalabym to gumeczka :D w zadnym stopniu nie jest twarda czy sztywna ;) Ja Joasi nic nie ubieram , bo ma papucie od kombinezona, ale wiosna paputki bede zakladac. Choc jak czytam ze Katrenki coreczka sobie sciaga to od razu mi sie przypomnialo jak Julia zgubila 3 (!) pojedyncze paputki i zostalo po jednym z kazdej pary hahahah.

Właśnie Antek też ma takie papucie od kombinezonu. Ostatio strasznie się w nim poci , bo już jest mu za ciepło i chcę założyć mu kurteczke jak pogoda się poprawi. Dziunka a jak te papucie wiosenne wyglądają?

A takie zwyke papucie. Np. Papucie dla niemowlaka -3 pary!!! (961947751) - Aukcje internetowe Allegro lub kapcie papucie kapcioszki dla dzieci niemowląt (958685479) - Aukcje internetowe Allegro , o i te sa super bo maja "golfik" wiec trudno dziecku bedzie zdjac Fehn - PAPUCIE BUCIKI SKARPETKI Z GRZECHOTKĄ (946437488) - Aukcje internetowe Allegro

Zmieniajac temat - przeszlysmy jakis czas temu z Oilatum na Nivea plyn do kapieli i niestety musimy sie z Oilatum przeprosic :baffled: Po Nivei nawet smarowanie ogromna iloscia oliwki nie pomaga, skora zrobila sie sucha :dry: Wiec wracamy do zestawu - oilatum + oliwka.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A takie zwyke papucie. Np. Papucie dla niemowlaka -3 pary!!! (961947751) - Aukcje internetowe Allegro lub kapcie papucie kapcioszki dla dzieci niemowląt (958685479) - Aukcje internetowe Allegro , o i te sa super bo maja "golfik" wiec trudno dziecku bedzie zdjac Fehn - PAPUCIE BUCIKI SKARPETKI Z GRZECHOTKĄ (946437488) - Aukcje internetowe Allegro

Zmieniajac temat - przeszlysmy jakis czas temu z Oilatum na Nivea plyn do kapieli i niestety musimy sie z Oilatum przeprosic :baffled: Po Nivei nawet smarowanie ogromna iloscia oliwki nie pomaga, skora zrobila sie sucha :dry: Wiec wracamy do zestawu - oilatum + oliwka.

kurcze my tez przerzucilismy sie na bella albo j&j ale tez musimy wrocic do oilatum:( ignasiowi pogorszylo sie na glowce, nie wiem czy to ciemieiucha bo jeden lekarz mowil ze to po porodzie drugi ze mala ciemieniucha:/ ale po tarciu ma takie czerwone plamy:/

MARY- po dluzszym stosowaniu tego kremiku od Ciebie kilka razy dziennie widze ZNACZNA poprawe:tak::-)plamki z nozek w zasadzie zeszly, skora na polikach o niebo lepsza!!!!! dzieki Ci bardzo za to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
....
Jejku! NAWET NIE WIESZ JAK SIE CIESZE!!!!!!!!!!!!! :-):-):-)
U Soni niestety nie leczy jej zmian ale faktycznie poprawia stan skóry...
Nie wiem co ja bym zrobiła bez tego kremu...:sorry2:
Ma takie nawroty tych plam wysypkowych że czasami to już ręce załamuję...
Traktuję ją naprzemiennie: Silcocks'em (żeby nawilżyć i pozostawic warstwę ochronną), Eurex'em (żeby nie swędziało) i w ekstrymalnych przypadkach tą maścią sterydową.... echhhhh kiedy to sie wreszcie skończy...? :confused:

no czasem najzwyklejsze i najtansze srodki sa najlepsze :-) ja tej masci sterydowej nie stosowalam jeszcze i nie zamierzam chyba, ze faktycznie bedzie zle to wygladalo

reklama
no czasem najzwyklejsze i najtansze srodki sa najlepsze :-) ja tej masci sterydowej nie stosowalam jeszcze i nie zamierzam chyba, ze faktycznie bedzie zle to wygladalo
Z tego co piszesz to u Amelki dużo łagodniej to przebiega a Sonia czasem wygląda jak indianka albo jakby do jakiegoś kwasu wpadła - 6godzin później połowy już nie ma, a czasem w ciagu 30min potrafi sie zaognić... i bądź tu mądra... :eek:

Do góry