reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***Pielęgnacja listopadowych Bobasów***

reklama
beata34 nigdy nie podawalam malemu NAN z kad ten pomysl?? od poczatku podaje mu BEBILON HA ;-) dzieki za pomoc! :tak::tak::tak:
misia juz Ci kiedys pisalam"zeby precz od mojego misia!" :-p hehehehe... ja tez bym go zjadla ;-):-D:-D:-D

Jeżeli chodzi o szczepienia dodatkowe mam na myśli rotawirusy i żółtaczkę A, meningokoki i pneumokoki to (tylko nie przerażajcie się:no:)lepiej tego nie robić ponieważ istnieje hipoteza iż może być to min przyczyna autyzmu wczesnodziecięcego.Szczepić nalezy tylko te dzieci u których stwierdzono:AIDS, wady serca, nerek.A reklamy lecące w TV działają świetnie i napędzają kasę koncernom farm.

Witaj
Powiem ci szczerze, że przeraziłaś mnie nie wiem czego bardziej sie obawiam tego co czytałam na temat rotawirusów czy tego co Ty napisałaś:no:
26.02 mam szczepienie drugie obowiązkowe i jestem w kropce czy szczepić przeciw rotawirusom czy tez liepiej nie:baffled:

Czy reszta z was tez nie szczepieła swoje pociechy z zakresu szczepień zalecanych??????

Dziękuje za link na temat zywienia niemowląt:-)

POZDRAWIAM
KARINA

a ja mam slabosc do Twojego Igiego :-):-):-):-)

Ja też:zawstydzona/y: Jest uroczy:-p

Witaj
Powiem ci szczerze, że przeraziłaś mnie nie wiem czego bardziej sie obawiam tego co czytałam na temat rotawirusów czy tego co Ty napisałaś:no:
26.02 mam szczepienie drugie obowiązkowe i jestem w kropce czy szczepić przeciw rotawirusom czy tez liepiej nie:baffled:

Czy reszta z was tez nie szczepieła swoje pociechy z zakresu szczepień zalecanych??????

POZDRAWIAM
KARINA

Ja szczepiłam szczepionkami skojarzonymi. Nie z NFZ:tak:
Ale na meningokoki i pneumokoki nie bede raczej szczepić. A raczej napewno nie.

Hej Kobitki
Mam takie pytanko . Mój Kacper ma takie dziwne prszyszczyki na główce po jednej stronie głowy nie wiem co to może być (wczoraj pierwszy raz był na basenie woda ozonowa nie wiem czy to może byc od tego i też wczoraj posmarowałam mu głowe parafina ciekła bo walczymy z ciemieniuszką) dodam zdjęcia choć nie wiem czy coś będzie na nich widać

Witaj

POZDRAWIAM
KARINA

ja dopiero czekam na zgode na szczepienia bo jak narazie to jestesmy tylko zaszczepieni przeciwko zoltaczce

reklama
Ja szczepiłam szczepionkami skojarzonymi. Nie z NFZ:tak:
Ale na meningokoki i pneumokoki nie bede raczej szczepić. A raczej napewno nie.
ja tak samo jak Elbra ;-)
a na meningo i pneumo koki zaszczepiłam Samuela bo tak mi lekarz doradził:sorry2:

Do góry