wielki??
no weź....
wcale nie
taki w sam raz na "pierdzioszki"
wybacz larvuniu ale mam słabośc do Twojego Marcela... normalnie bym go zjadła ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wielki??
no weź....
wcale nie
wielki??
no weź....
wcale nie
wielki??
no weź....
wcale nie
taki w sam raz na "pierdzioszki"
wybacz larvuniu ale mam słabośc do Twojego Marcela... normalnie bym go zjadła ;-)
Jeżeli chodzi o szczepienia dodatkowe mam na myśli rotawirusy i żółtaczkę A, meningokoki i pneumokoki to (tylko nie przerażajcie się)lepiej tego nie robić ponieważ istnieje hipoteza iż może być to min przyczyna autyzmu wczesnodziecięcego.Szczepić nalezy tylko te dzieci u których stwierdzono:AIDS, wady serca, nerek.A reklamy lecące w TV działają świetnie i napędzają kasę koncernom farm.
a ja mam slabosc do Twojego Igiego :-):-):-):-)
Witaj
Powiem ci szczerze, że przeraziłaś mnie nie wiem czego bardziej sie obawiam tego co czytałam na temat rotawirusów czy tego co Ty napisałaś
26.02 mam szczepienie drugie obowiązkowe i jestem w kropce czy szczepić przeciw rotawirusom czy tez liepiej nie
Czy reszta z was tez nie szczepieła swoje pociechy z zakresu szczepień zalecanych??????
Dziękuje za link na temat zywienia niemowląt:-)
POZDRAWIAM
KARINA
Witaj
Powiem ci szczerze, że przeraziłaś mnie nie wiem czego bardziej sie obawiam tego co czytałam na temat rotawirusów czy tego co Ty napisałaś
26.02 mam szczepienie drugie obowiązkowe i jestem w kropce czy szczepić przeciw rotawirusom czy tez liepiej nie
Czy reszta z was tez nie szczepieła swoje pociechy z zakresu szczepień zalecanych??????
Dziękuje za link na temat zywienia niemowląt:-)
POZDRAWIAM
KARINA
ja tak samo jak Elbra ;-)Ja szczepiłam szczepionkami skojarzonymi. Nie z NFZ
Ale na meningokoki i pneumokoki nie bede raczej szczepić. A raczej napewno nie.