reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***Pielęgnacja listopadowych Bobasów***

reklama
ja mam jeszcze oilatum dlatego nie oliwkuję...
ale na zmianę z oilatum zeby sie nie przyzwyczaił kąpię w samej wodzie i myję żelem do mycia ciała i włosków firmy KLORANE:-)

Jakich uzywacie kosmetykow do kąpieli?
Zawsze uzywacie oliwki po kapieli?

Ja kąpie małego jeszcze w Oilatum (dostałam na święta dla małego dodatkowe duże opakwoanie:-)).
Ciapcia się w takiej wodzie ale myję go normalnie mydełkiem Bambino.
Nie oliwkuję po kąpieli (chyba tylko 2 razy oliwkowałam). Pupę smaruję Sudocremem na noc i tyle.
Dodatkowow sudocremem smaruje tylko wtedy kiedy zrobi kupke:-p

bepanthen jest wypasiony:-p
ołojej ile razy w mej chacie zycie uratował z różnych powodów:rofl2::tak::tak::tak:

ja nie smaruje pupy niczym,bo pupe mamy ok,jestem zdania ze pupa musi oddychac a przez warstwe kremu to nie za bardzo jej to idzie

w jakims programie dla rodzicow byla mowa o oliwce i tam ktos chyba pediatra mowila ze oliwka jest bardziej dla rodzicow bo chca by ladnie dziecko pachnialo:-p:-p
ja nie smaruje bo nie nawidze jak mi dziecie sie klei czyms tlustym,a skory nie ma suchej to nie widze potrzeby

pamietam ze Milenie kupilam przed narodzinami oliwke i jak miala 1.5 roku to ja jakiejs potrzebujacej mamie oddalam...cala:nerd:
teraz jak narazie oliwka stoi w szafce....cala jeszcze :-p

Ja oliwki nawet nie kupowałam bo odrazu wiedziałam że nie będę jej używać

Pati26 zgadzam sie z Toba co do maści bepanthen my używamy właśnie jej

No dzieki za odpowiedzi laseczki
ja tez smaruje pupe tylko po kupci sudokremem
a oliwke odstawilam wczoraj tez nie bede go smarowac

jakie pieluszki uzywacie bo ja chyba musze przejsc na pampersy 4 bo w 3 widac malmu juz rowek hehehe

reklama
Do góry