reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odpowiedz w temacie

Nie musi to do ciebie przemawiać ale nie rozumiem tego stresu bo nie ma zębów , wyjda jak bedzie ich czas , po co się ciśnieniowac , bo to dziecko ma a to dziecko nie ma :)

Nie musisz się bawić w mycie i szczoteczki przynajmniej , bo ja to mam schiza i jak juz SZymek miał jednego to go myłam zapamiętale . Za duzo się naogladałam juz dzieci bez zebów w wieku kilku lat ( bez bo tak były spróchniałe )

Co do wczesnego wstawania to też lekarze czasem twierdzą że nie jest to mega dobre dla dzieci ( pogadaj z jakimś ortopeda ) tak samo jak twierdzą że czy dłużej dziecko raczkuje tym lepiej itp. Widocznie ma to swoje medyczne uzasadnienie . Kolezanki szwagierka jest fizjoterapeutą to spytam kiedy

tu jest co prawda o młodszym nieco dziecko ale to taki przykład tylko

Czy mogę pozwolić stawać mojej 5,5 miesięcznej córce? - Niemowlę - Rodzice radzą

Ja bym nie chciała żeby moje dziecko w wieku 8 miesięcy chodziło bo to nie jest na to czas

Do góry