reklama
aniaj151
Fanka BB :)
My też bezsmoczkowi to nie pomogę:-)
Kluliczek
Babka z laską
My smoczkowi, ale bardziej ze względu na ząbkowanie, mały potrzebuje moniaka do podgryzania. A tak to mu na nim już nie zależy.
Trzymamy kciuki :-).
Trzymamy kciuki :-).
mamjakty
styczniówka 2009
Dziewczyny, co polecałybyście na komary?
Ja niby używam taki preparat roślinny w spray'u, w zeszłym roku wystarczył, ale teraz to normalnie jakaś plaga tych komarów jest i w ogóle ten mój specyfik nie odstrasza ich - mam takie wrażenie przynajmniej
Myślałam o jakichś plasterkach - używała któraś?
A do domu polecacie coś?
Ja niby używam taki preparat roślinny w spray'u, w zeszłym roku wystarczył, ale teraz to normalnie jakaś plaga tych komarów jest i w ogóle ten mój specyfik nie odstrasza ich - mam takie wrażenie przynajmniej
Myślałam o jakichś plasterkach - używała któraś?
A do domu polecacie coś?
Plasterki strasznie podrażniają skórę !!! Moja znajoma sie nacięła na nich bardzo...właśnie w poniedziałek mi śliczne plamy na skórze pokazywała....
W domu jest bardzo dobry bezzapachowy Raid Night and day....świetna sprawa....nie czuć żadnego świnstwa w powietrzu...a do domu nic nie wlatuje....Z czystym sumieniem polecam
W domu jest bardzo dobry bezzapachowy Raid Night and day....świetna sprawa....nie czuć żadnego świnstwa w powietrzu...a do domu nic nie wlatuje....Z czystym sumieniem polecam
mamjakty
styczniówka 2009
Dziękuję za namiary na Raida
Co do plasterków to są też takie, które można na ubranie nakleić, na wózek itp tylko nie wiem czy działają skutecznie ;-)
Co do plasterków to są też takie, które można na ubranie nakleić, na wózek itp tylko nie wiem czy działają skutecznie ;-)
Kluliczek
Babka z laską
U nas stosujemy coś jak raid do kontaktu, do tego off do smarowania i coś do psikania na ubrania (off lub ziolowe). I muzę moskitiery zawiesić nad łóżkami maluchów. I tak małe pogryzione, muszę iść po elcom dla starszaka, bo spuchnięty jak diabli :-(.
reklama
kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
My kupiliśmy ZIAJA spray na ciało i ubrania, fenistil żel po ugryzieniu. Ale to mnie bardzie gryzją niż Lenę. Nawet kupiła sobie rośliny o nazwie komarzyce i mam je koło piskownicy. Okna na noc mocno rozszczelniam - bo robalów jest mnóstwo - w tym roku jest tego wysyp.
Po waszych opiniach tez sobię sprawię RAID do kontaktu
Po waszych opiniach tez sobię sprawię RAID do kontaktu