reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pielęgnacja i opieka nad naszymi maluszkami

A my do Warszawy na operację Anestezjolog stwierdziła ze wyniki może nie rewelacja ale do przyjęcia więc się zgadza Chyba się dzisiaj w końcu wyśpię

a moje dziecko cały czas przygryza dolną wargę...nie mam pojęcia o co chodzi...

n i wczoraj był nie do zniesienia....Misio nie lubi niedziel ;-)

Anihira;-):-)świetnie, życzymy spokojnego zabiegu i sprawnej rekonwalescencji:-):-)

Klaudia;-)doskonale Cię rozumiem. Jacuś też nie przepada za niedzielą..Inaczej wygląda niedzielny rytm, niż codzienny i jest wygłupiony:-(

reklama
No i mamy efekt ząbkowania - pleśniawki....Nic dziwnego skoro dobrał mi sie dziś nawet do odkurzacza...smutne...a ja tylko poszłam kawe zalać....tak czy siak strasznie mały cierpi...i jeszcze dostał chrypki bo przez 3 dni pod rząd doskonalił swoją umiejętność piania i cholera wie jak to nazwać :-)

My dostaliśmy Nystatyne Plus...młody sie strasznie drze kiedy mu tym smaruje...No ale po dwoch aplikacjach wczoraj dziś juz jest dużo lepiej...ku woli wyjaśnienia proszek miesza sie z wodą i tą zawiesiną smaruje...zawiesina jest do użytku przez 7 dni...

My dostaliśmy Nystatyne Plus...młody sie strasznie drze kiedy mu tym smaruje...No ale po dwoch aplikacjach wczoraj dziś juz jest dużo lepiej...ku woli wyjaśnienia proszek miesza sie z wodą i tą zawiesiną smaruje...zawiesina jest do użytku przez 7 dni...

my jak mieliśmy pleśniawki to również nystatyna pomogła :tak::-D

Z tym przygryzaniem wargi to nie jest wynik ząbkowania?? Moja Malutka ma na dole już dwa ząbki i ciągle "wciąga" dolna wargę- może sprawdza co tam wyrosło:-D

reklama
Ja mam problem ze ssaniem palca u małego jakiś miesiąc temu zaczął ssac kciuka regularnie w dzień w nocy i jedynie jak zaśnie to mogę mu zamienic palca na smoczek bo w dzień to jest taka afera że masakra smoczek wypluty i palec spowrotem do buzi macie może na to jakieś sposoby??

Do góry