reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja i opieka nad naszymi maluszkami

A my do Warszawy na operację Anestezjolog stwierdziła ze wyniki może nie rewelacja ale do przyjęcia więc się zgadza Chyba się dzisiaj w końcu wyśpię

a moje dziecko cały czas przygryza dolną wargę...nie mam pojęcia o co chodzi...

n i wczoraj był nie do zniesienia....Misio nie lubi niedziel ;-)

Anihira;-):-)świetnie, życzymy spokojnego zabiegu i sprawnej rekonwalescencji:-):-)

Klaudia;-)doskonale Cię rozumiem. Jacuś też nie przepada za niedzielą..Inaczej wygląda niedzielny rytm, niż codzienny i jest wygłupiony:-(

reklama
No i mamy efekt ząbkowania - pleśniawki....Nic dziwnego skoro dobrał mi sie dziś nawet do odkurzacza...smutne...a ja tylko poszłam kawe zalać....tak czy siak strasznie mały cierpi...i jeszcze dostał chrypki bo przez 3 dni pod rząd doskonalił swoją umiejętność piania i cholera wie jak to nazwać :-)

My dostaliśmy Nystatyne Plus...młody sie strasznie drze kiedy mu tym smaruje...No ale po dwoch aplikacjach wczoraj dziś juz jest dużo lepiej...ku woli wyjaśnienia proszek miesza sie z wodą i tą zawiesiną smaruje...zawiesina jest do użytku przez 7 dni...

My dostaliśmy Nystatyne Plus...młody sie strasznie drze kiedy mu tym smaruje...No ale po dwoch aplikacjach wczoraj dziś juz jest dużo lepiej...ku woli wyjaśnienia proszek miesza sie z wodą i tą zawiesiną smaruje...zawiesina jest do użytku przez 7 dni...

my jak mieliśmy pleśniawki to również nystatyna pomogła :tak::-D

Z tym przygryzaniem wargi to nie jest wynik ząbkowania?? Moja Malutka ma na dole już dwa ząbki i ciągle "wciąga" dolna wargę- może sprawdza co tam wyrosło:-D

reklama
Ja mam problem ze ssaniem palca u małego jakiś miesiąc temu zaczął ssac kciuka regularnie w dzień w nocy i jedynie jak zaśnie to mogę mu zamienic palca na smoczek bo w dzień to jest taka afera że masakra smoczek wypluty i palec spowrotem do buzi macie może na to jakieś sposoby??

Do góry