reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja i opieka nad naszymi maluszkami

my jeszcze jesziemy na 3 i przynajmniej 2 paki zużyjemy zanim przejdziemy na 4 a tu widzę że niktóre bąbelki już 5 - tki zaczynają :cool2::cool2::cool2: no no no pogratulować
Aaaaa dziewczyny oststnio na wypad zapomniałam chusteczek nawilżanych i po drodze wstapiłam do biedronki - kupiłam chusteczki Dada i musze wam powiedzieć że są superfajne :tak::tak::tak:
mocno nawilżone i nie ma problemu z wyciąganiem - polecam :sorry2:

reklama
Nowy termin mamy na 13.08 jutro dzwonię dowiedzieć się które badania są do zrobienia we wtorek idziemy się kłuć:-( i czekamy na odpowiedz czy nas dopuszczą

Anihira powodzenia!!!!!:tak:
Mamjakty może Olci szczepionka tak właśnie się goi:tak: Jak się z tego miejsca nic nie sączy ani nie wygląda podejrzanie to myslę ,że nie ma się co przejmować!!Młoda też dość długo miała takiego mikroskopijnego strupka ostrego wcale się nim nie przejmowałam a potem odpadł niewiadomo nawet kiedy!!:happy2:
My też jedziemy na pampkach 3 z początku kupiłam huggiesy ale młodej boczkami leciało, chyba za duże były bo zdecydowanie obszerniejsze niż pampersy są!!
Aaaaa chusteczek używam Nivea i w sumie nie wiem czy inne są lepsze bo żadnych innych nie kupowałam kiedyś tylko do paczki huggiesów były dołączone pury i stwierdzam ,że mi absolutnie nie podeszły one są takie jak bawełniane płatki jakby papierowe i przy wycieraniu pupy zostawiały kłaczki:crazy::no2:

Ostatnia edycja:
My pieluszki mamy "4". Zawsze używałam pampers albo (nawet częściej) huggies, a teraz kupiłam bella, bo była jakas promocja i nie jestem zadowolona :dry::no::sorry2:- są jakieś takie wielkie:szok::baffled:, a Mat na "3" naprawdę jest juz za mały, a z tego wychodzi, że "4" za duże, może inne marki wypróbuję i będzie OK.
Husteczki mam pampers play, są fajne, tańsze, niż zwykłe pampersa, a też dobre:tak:. Huggiesy miałam, ale dla mnie (a właściwie dla Natalki, bo do Mata nawet nie kupowałam:no:)były takie jakby za sztywne, za twarde:baffled::confused:, więc zużyłam je do odkurzania ekranu telewizora - sprawdziły się wyśmienicie :tak::-D;-)

my chusteczki happy z aloesem;-)czasem, jak nie jadę do marketu i nigdzie nie ma to jeszcze z bambino skorzystam,ale ich za bardzo nie lubię:baffled:wydają mi się mało nasączone...

Aaaaa dziewczyny oststnio na wypad zapomniałam chusteczek nawilżanych i po drodze wstapiłam do biedronki - kupiłam chusteczki Dada i musze wam powiedzieć że są superfajne :tak::tak::tak:
mocno nawilżone i nie ma problemu z wyciąganiem - polecam :sorry2:[/QUOTE]

Ja też kupuje chusteczki biedronkowe DADA, przetestowałam wszystkie 3 rodzaje i jak dla mnie najlepsze są te niebieskie. Moja koleżanka też tak uważa.

Chusteczki kupuję te najtańsze, Ola już nie jest noworodkiem i nie ma problemów skórnych na dupci, więc kupuje gdzie sie jaka promocja trafi.

My też jeśli chodzi o chusteczki to Dada :tak:

W niedzielę wyjeżdzamy na urlop, jestem ciekawa jak Julka to zniesie. Niby jeździła z nami już w różne miejsca, ale nigdy na tak długo. Mam nadzieję, że nie będzie strasznie ;-).

reklama
My w poniedzialek jedziemy do Rabki. Mamy do przejechania całą Polskę (z Żuław). Najdłużej Hubert jechał 4 godziny i dawał radę (na noc, więc spał), ale mam obawy przed tą podróżą - ok 11 godzin. Też na noc wyjeżdżamy :baffled:

Do góry