reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piękne i zadbane sierpnióweczki :)

Fiuufiuu: mam z tym problem praktycznie od początku ciąży (moja mama też miała), kupiłam maść do pielęgnacji brodawek z AA seria Ja i Mama (zapłaciłam niecałe 10 zł za 30 ml, baaardzo wydajna), smaruję zazwyczaj po prysznicu, ale nie zawsze, bo coraz rzadziej jest taka potrzeba. Generalnie najlepiej na noc, bo tłuste to niestety (na bazie oczyszczonej lanoliny), ale nie zauważyłam, żeby poplamiło mi koszulki, w których śpię.

reklama
Pojawiły Wam sie rozstepy?
Po pierwszej ciazy nic,teraz 3 małe kreseczki na brzuchu,weeeee.....:confused:

A ja nie wiem czy mi nie wychodzi z blizny po wyrostku:-( Mąż mówi, że to nie rozstęp a rozciągnięta blizna po szwie , ale nie mam pewności...

mnie dopadły na udach :szok: a tam akurat nie smarowałam kremem a nawet nogi mi tak nie utyły wiec nie wiem od czego na brzuchu na razie nic, ale nie chwale dnia przed zachodem słońca:p

u mnie tez na udach, ale juz widze ze jaśnieją. brzuchol na razie się nie rozstąpił. moja mama miała to samo. na brzuchu nic a tylko krechy na udach :/

reklama
Do góry