ryśka
Początkująca w BB
u mnie jak na razie rozstępów brak... ale mam okropny cellulit na udach.. masakra jednym słowem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny a znacie jakies dobre kremy na cellulit?? no i skuteczne
Właśnie podpinam sie do pytania...dziewczyny a znacie jakies dobre kremy na cellulit?? no i skuteczne
Ja polecam nivea good bay cellulit... na prawdę przy systematycznym stosowaniu pomaga!!!!
u mnie rozstępy na dupce się pojawiła grrrrr
przynajmniej na brzuszku ni ma
aaa na roztępy teraz używam FISSAN (po Mustelli, Gerberze, Pharmaceris - lubię eksperymentować) 25zł tłusty, śmierdzący, ale jakoś tak mam wrażenie, że po nim te powstałe rozstępy zrobiły się bladsze!!!!!!!!!!!1 Zobaczymy używam dopiero tydzień...
Też stosowałam po poprzedniej ciąży i pomógł mi (czego nie zrobiły drogie kosmetyki apteczne)Ja polecam nivea good bay cellulit... na prawdę przy systematycznym stosowaniu pomaga!!!!
dziewczyny a ja mam problem z depilacją, wiadomo im bliżej wizyt, porodu tym częściej pasuje się golić. Noi mam coraz większe podrażnienie :-( Nie wiem co robić? Co używać?
Golę się maszynką, używam kremu. A mimo to krostki czerwone powstają i swędzi mnie... wrrrr