reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

petting

Uprawialiśmy z dziewczyną petting, zaczeliśmy od niej czyli od palcówki, potem przeszliśmy do mnie, a mianowicie masturbacji, masturbowałem się lewą oraz prawą ręką, doszło do wytrysku, sperma poleciała na chusteczki i troszke na między palce lewej ręce, od razu wszystko wyczyściliśmy, dodam że preejakulat był usuwany w chusteczkę od razu jak go zauważyłem, potem po wyczyszczeniu rąk mokrymi chusteczkami, leżeliśmy spokojnie przez około 20 min, potem wróciliśmy do palcówki prawą ręką, czy jest jakakolwiek szansa na ciąże czy po prostu świruje i za bardzo się tym przejmuje ? palce były dokładnie czyste,nic na nich nie było

reklama
reklama
Do góry