U
użytkowniczka_e
Gość
Z chu jak chu, ale z palcami !I z czego się wszystkie mądre śmiejecie? Ja też tak zaszłam w ciążę, 9 miesiąc leci.
Z chu.jem nie ma żartów! ;d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z chu jak chu, ale z palcami !I z czego się wszystkie mądre śmiejecie? Ja też tak zaszłam w ciążę, 9 miesiąc leci.
chu jjest jeden.. palców 10.Z chu jak chu, ale z palcami !
Jak tak policzyć 10 długich palców i wystrzały , to 10cioraczki tylko wyprawkę szykowaćchu jjest jeden.. palców 10.
Nie ma się z czego śmiać...
o nieeeee teraz pomyślałam że kto wie może dołączy do listopadowek słodziasznieSłuchaj, jak zachodzą od wycierania się tym samym ręcznikiem, to Ty jak najbardziej jesteś w ciąży.
A jak polykałaś, to amba Fatima.
I z czego się wszystkie mądre śmiejecie? Ja też tak zaszłam w ciążę, 9 miesiąc leci.
Naprawdę tak pani zaszła ?chu jjest jeden.. palców 10.
Nie ma się z czego śmiać...
Nie. Dziewczyno nie zajdziesz rozumiesz szansę na ciążę są zeroweNaprawdę tak pani zaszła ?
Możesz sobie wbić do głowy, że NIE JESTEŚ w ciąży?!Naprawdę tak pani zaszła ?
A beta 13 dni po tej sytuacji będzie wiarygodna ? Już powinien być wzrost ?Możesz sobie wbić do głowy, że NIE JESTEŚ w ciąży?!
Czy będziesz tak męczyć nam tyłki co i rusz?
Nie odzywałam się nigdy w Twoich wątkach, bo te pytania są tak głupie, że aż śmieszne!
Nie jesteś w ciąży i daj nam wreszcie święty spokój!
Powiedzenie, że dopóki nie było internetu, tylko rodzina wiedziała, żeś głupi w tym wypadku się potwierdza.