reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

Byłam na wizycie jakoś po 6t5d tak wychodziło z miesiączki i był pechęrzyk żółtkowy i jakiś pypeć niby tworzącego się zarodka. Ogólnie lekarz stwierdził, że wygląda to na bardzo wczesną ciąże rzędu 5 tc i kazał wrócić po urlopie i wtedy zobaczymy czy coś z tego wyjdzie (akurat wyjeżdżałam na 2 tyg). Ogólnie nie było szansy aby ciąża była młodsza ponieważ mam regularne miesiączki i też spaliśmy ze sobą tylko w dzień owulacji, który wyszedł z testów. Trochę się zmartwiłam, że może zatrzymała się ciąża... Zwłaszcza, że poprzednią poroniłam w podobnym czasie. Przed wyjazdem zrobiłam beta hcg aby trochę uspokoić myśli. Przyrost był prawidłowy. Po wakacjach wróciłam po skończonym 9tc i na usg była widoczna już mała ruszająca się istotka z pięknie bijącym serduszkiem 🥰. Obecnie 30 tc i córcia rozwija się książkowo, zero problemów a co ciekawe wymiarami i wagą tym razem wygląda jakby była o tydzień starsza 🙂. Tak więc głowa do góry nic to jeszcze nie musi oznaczać. Na tym etapie niestety trzeba się uzbroić w cierpliwość bo nie mamy już wpływu czy się utworzy czy nie utworzy.

Do góry