reklama
Artemida90
Fanka BB :)
Hej, w sobotę podchodzimy do drugiego iui [emoji4]
Stokrotenka23
Bede trzymac kciuki!! :*Hej, w sobotę podchodzimy do drugiego iui [emoji4]
Artemida90
Oj nie bardzo [emoji23] mój dopiero za plus minus 2 tyg
D
Deleted member 181275
Gość
Czy ktoś tu jeszcze zagląda? Został u mnie wykryty pcos i chciałam się dowiedzieć jak wygląda staranie się o dzidzie w takim przypadku, u mnie raz jest owulacja raz nie, ale nie przebiega tak jak powinna
D
Deleted member 181275
Gość
Dostałam metformax 500 [emoji4] I będę miała właśnie monitoring. Bo z owulacją jest tak, że coś próbuje się przebić, ale nie pękają pęcherzyki. [emoji45] 24Jesteśmy jak masz owulacje to dobrze dadzą Ci leki na stymulacje owulacji i monitoring i powinno być dobrze a ile masz lat jeśli mogę zapytać
reklama
Stokrotenka23
Ja tez jestem. Co prawda rzadziej niż kiedys, ale jestem.
Chyba sie podlamalam.. nie biorę juz zadnych witamin. Jedynie siofor przepisany przed endo ale tak mi okropnie wypadają wlosy ze przyszlam do diabetologa zapytac czy to normalne. Wiec zobaczymy.. z tym braniem sioforu to tez u mnie różnie.. na wieczór zapominam po prostu... wolalabym z rana go brac [emoji34] ogolnie u mnie słabo
Już i tak przy znajomych i rodzine mowie ze nie mamy czasu na dzieci i skupiamy sie na pracy i przyszlosci...
Chyba sie podlamalam.. nie biorę juz zadnych witamin. Jedynie siofor przepisany przed endo ale tak mi okropnie wypadają wlosy ze przyszlam do diabetologa zapytac czy to normalne. Wiec zobaczymy.. z tym braniem sioforu to tez u mnie różnie.. na wieczór zapominam po prostu... wolalabym z rana go brac [emoji34] ogolnie u mnie słabo
Już i tak przy znajomych i rodzine mowie ze nie mamy czasu na dzieci i skupiamy sie na pracy i przyszlosci...