reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

reklama
Hej ;-) czy widziala któraś z Was mój okres ? ;-) Chyba pobije swój rekord ... dziś 46dc :-D od lutego jestem na naturalsie.

Czy ktoś tu jeszcze zagląda? Został u mnie wykryty pcos i chciałam się dowiedzieć jak wygląda staranie się o dzidzie w takim przypadku, u mnie raz jest owulacja raz nie, ale nie przebiega tak jak powinna

Jesteśmy jak masz owulacje to dobrze dadzą Ci leki na stymulacje owulacji i monitoring i powinno być dobrze a ile masz lat jeśli mogę zapytać

Jesteśmy jak masz owulacje to dobrze dadzą Ci leki na stymulacje owulacji i monitoring i powinno być dobrze a ile masz lat jeśli mogę zapytać
Dostałam metformax 500 [emoji4] I będę miała właśnie monitoring. Bo z owulacją jest tak, że coś próbuje się przebić, ale nie pękają pęcherzyki. [emoji45] 24

reklama
Ja tez jestem. Co prawda rzadziej niż kiedys, ale jestem.
Chyba sie podlamalam.. nie biorę juz zadnych witamin. Jedynie siofor przepisany przed endo ale tak mi okropnie wypadają wlosy ze przyszlam do diabetologa zapytac czy to normalne. Wiec zobaczymy.. z tym braniem sioforu to tez u mnie różnie.. na wieczór zapominam po prostu... wolalabym z rana go brac [emoji34] ogolnie u mnie słabo :(

Już i tak przy znajomych i rodzine mowie ze nie mamy czasu na dzieci i skupiamy sie na pracy i przyszlosci...

Do góry