90 km mam do Wa-wyJesteś z okolic Warszawy? Dobrze pamietam ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
SOSENKA90
Fanka BB :)
90 km mam do Wa-wy
Jeśli w stronę Mazur to spróbuj w klinice bocian w Białymstoku. Tam jest dobry lekarz, nazywa się Grzegorz Mrugacz. Podobno czyni cuda. Ja jestem w klinice w Katowicach akurat a on tam jest chyba raz na tydzień. Nie wiem gdzie byłoby Ci bliżej ?
SOSENKA90
Klinika Bocian jest też w Warszawie i ten dr tam przyjmuje ! Super. przynajmniej jeden dobry nius tego dnia. Dziękuję Ci za pomoc. To będzie 3 wizyta u lekarza w styczniu. Szukam kogoś kto potraktuje mnie z uwagą i troska.
Nie jest tani... ale jestem pewna ze Ci pomoże!
oluchapoducha
nie wiem czy robi inseminacje, in vitro na pewno nie. na wizytę prywatną czeka się krótko , ja z dnia na dzien sie zapisalam.
oluchapoducha
ja na betę pójdę w poniedziałek dopiero bo to jedyny dzien kiedy mam na 9tą do pracy, tak to na 7.30 ale kazal po 2ch dniach powtorzyc czy jest przyrost
SOSENKA90
ja na betę pójdę w poniedziałek dopiero bo to jedyny dzien kiedy mam na 9tą do pracy, tak to na 7.30 ale kazal po 2ch dniach powtorzyc czy jest przyrost
Bierzesz jakieś leki?
oluchapoducha
od dziś dał mi duphaston 2x1, a tak to biorę jeszcze glucophage 500sr 2x, miositogyn 1x, aspargin 2x1, cyclo3fort 2x1
Jutro zadzwonię i wszystkiego się dowiem. Dam znać :-) sporo masz leków. Ja tez biorę miositogyn duphaston lub luteine i clo na stymulację jajeczkowania do tego wit D i B6nie wiem czy robi inseminacje, in vitro na pewno nie. na wizytę prywatną czeka się krótko , ja z dnia na dzien sie zapisalam.
reklama
Colorado1989
Dziewczyny, nawet najbledsza kreska świata oznacza ciążę. Czasem potem niestety dochodzi do b. Wczesnego poronienia, ale to jest inna sprawa, test pokazuje dobrze. Znam przypadki testów fałszywie ujemnych, za to fałszywie dodatnich już nie z nimi jest śmiesznie, bo możnaby myśleć, że jak test ma czułość powiedzmy 10, to jam będzie w organizmie 15 to powinna być gruba krecha, a tu bladzioch. Od 10 zaczyna po prostu cokolwiek pokazywać.
U mnie było o tyle śmiesznie, że zrobiłam test w dniu @ i byłam pewna, że nic z tego. Wkropiłam kropelki moczu na test, zobaczyłam jak ta "fala" udzie przez to okienko, kreska pojawiła się tylko ta kontrolna, więc odłożyłam na bok test stwierdzając, że "no przecież, wiedziałam, szkoda dyszki na test było" i poszłam spać dalej, potem wracam do wc, rzucam okiem na test, a ta druga kreska [emoji16] następnego dnia test znowu zrobiłam, odczekałam przepisowe 3 minuty z zegarkiem w ręku i dwie kreski były w ciągu 1 minuty, chociaż ta druga blada oczywiście. Jestem więc mistrzem w nieudolnym robieniu testów [emoji23][emoji23][emoji23]
Agawid, zrób test, lepiej wiedzieć od razu, o ile jest 14 dni po owu wcześniej to ruletka [emoji6] ja zawsze idę na żywioł, nienawidzę wyczekiwania, jestem niecierpliwnik straszny, czasem to może i dobrze
No i nie można się poddawać, trzeba szukać lekarza, jak masz wrażenie, że obecny nie daje rady już.
Trzymam kciuki za bety! Chwalić się jutro dziewczynki! [emoji6]
U mnie było o tyle śmiesznie, że zrobiłam test w dniu @ i byłam pewna, że nic z tego. Wkropiłam kropelki moczu na test, zobaczyłam jak ta "fala" udzie przez to okienko, kreska pojawiła się tylko ta kontrolna, więc odłożyłam na bok test stwierdzając, że "no przecież, wiedziałam, szkoda dyszki na test było" i poszłam spać dalej, potem wracam do wc, rzucam okiem na test, a ta druga kreska [emoji16] następnego dnia test znowu zrobiłam, odczekałam przepisowe 3 minuty z zegarkiem w ręku i dwie kreski były w ciągu 1 minuty, chociaż ta druga blada oczywiście. Jestem więc mistrzem w nieudolnym robieniu testów [emoji23][emoji23][emoji23]
Agawid, zrób test, lepiej wiedzieć od razu, o ile jest 14 dni po owu wcześniej to ruletka [emoji6] ja zawsze idę na żywioł, nienawidzę wyczekiwania, jestem niecierpliwnik straszny, czasem to może i dobrze
No i nie można się poddawać, trzeba szukać lekarza, jak masz wrażenie, że obecny nie daje rady już.
Trzymam kciuki za bety! Chwalić się jutro dziewczynki! [emoji6]