reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

Plamie ale nie mocno i nie cały czas. Czasem coś na wkładce się pojawia. Na razie się nie rozkręciło boje się ze to niedobory progesteronu jutro termin @

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli jest to brązowy lub jasno brązowy sluz to to jest niski progesteron. Ja tez tak mam. Już 3 cykl zazywam witaminę B6 i jest poprawa. Wcześniej brałam luteine i duphaston ale nie pomogło.

reklama
Ale witamina b6 też może mieć skutki uboczne. Lepiej poczekać na zalecenia lekarza.

Ja chociaż mam niedobory progesteronu, plamień akurat nigdy nie miałam. Ale przy staraniach z clo miałam od 18dc do 24 dc duphaston 3x1 i luteinę 2x1.
Kasiula jaką miałaś dawkę, że nie pomogło?

8une3e3kboxodwaq.png

Ale witamina b6 też może mieć skutki uboczne. Lepiej poczekać na zalecenia lekarza.

Ja chociaż mam niedobory progesteronu, plamień akurat nigdy nie miałam. Ale przy staraniach z clo miałam od 18dc do 24 dc duphaston 3x1 i luteinę 2x1.

8une3e3kboxodwaq.png

Jutro mam termin i Zrobię test z rana jak nie będzie okresu bo to plamienie raz jest a raz nie. Czuje tez delikatne skurcze i ból jajnika z którego była owu. Dziś 52 dzień cyklu i 13 dzień po owu. Jednym słowem nie czuje się dziś dobrze. Dobrze ze mam urlop odpocznę trochę, zajmę się świetami, poczekam na nowy rok

Jutro mam termin i Zrobię test z rana jak nie będzie okresu bo to plamienie raz jest a raz nie. Czuje tez delikatne skurcze i ból jajnika z którego była owu. Dziś 52 dzień cyklu i 13 dzień po owu. Jednym słowem nie czuje się dziś dobrze. Dobrze ze mam urlop odpocznę trochę, zajmę się świetami, poczekam na nowy rok

Trzymam kciuki :* wyluzowanie się na pewno się przyda :)

8une3e3kboxodwaq.png

8une3e3kboxodwaq.png

Brałam 3*1 ale plamilam nawet w trakcie brania tych leków. Mi akurat pomaga witamina B6

reklama
Do góry