reklama
panziorka1980
Fanka BB :)
no własnie z tą biedronką to jakieś dziwne jazdy są..kiedys była wszędzie promoacja na mleko nan po 33 pln a u nas nie teraz promocja na art. dziecięce jest, ale obowiązuje na nan 1 a nie na 2 i 3...trochę lipa...
a co wy sądzicie o takim jeździku>??
CHICCO Chodzik JEŹDZIK QUATRO 4w1 Chodzik 3 Kolory (3514664052) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
zastanawiam się i nie jestem do końca przekonana...
a co wy sądzicie o takim jeździku>??
CHICCO Chodzik JEŹDZIK QUATRO 4w1 Chodzik 3 Kolory (3514664052) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
zastanawiam się i nie jestem do końca przekonana...
G
guest-1673535084
Gość
Laski swietne te "chodziki"!!! Chyba zatargam narzeczonego do entliczka jak wrocii
Polecacie moze jakis termometr taki co sie do glowki przystawia?? Jestem na kupnie bo tym do pupy to juz ciezko mierzyc takiemu wielkoludowi
Polecacie moze jakis termometr taki co sie do glowki przystawia?? Jestem na kupnie bo tym do pupy to juz ciezko mierzyc takiemu wielkoludowi
Kasia_P'85
mama serduszkowego Misia
Paulina ten Braun IRT 4020 - Sklep internetowy Agito.pl sama nie mam ale się przymierzam, wszystkie lipcówki 2009 go polecają, podobno jest bardzo dokładny
G
guest-1673535084
Gość
myslalam o czyms takim i chyba sie zdecyduje BEZDOTYKOWY LASEROWY TERMOMETR ELEKTRONICZNY (3509895118) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. wielofunkcyjny, mozna sprawdzic temperature nie tylko dziala ale i wody, mleka, pokamu itp
vinga89
mamusia syneczków
Paulina ja też przymierzam się do kupna termometru bezdotykowego.
myślałam o takim
Medisana Termometr na podczerwień FTN opinie - bangla.pl
myślałam o takim
Medisana Termometr na podczerwień FTN opinie - bangla.pl
My mamy taki Bezdotykowy termometr na podczerwień
NIE POLECAM
każdy pomiar inny, jak mały był chory i czułam że jest gorący to ten pokazywał 20 razy inną temperaturę a najwyższy pomiar był coś w okolicach 37,9 38,0 jak w końcu zmierzyłam w pupie to wyszło 39,3 i to odpowiadało temu co działo się z małym.
Wiem , że to słabe porównanie ale u mojego J. w lecznicy też chcieli wprowadzić takie na podczerwień, mierzona temp w uchu itp. Wrócili do tych minutowych do odbytu bo pomiary były z kosmosu.
NIE POLECAM
każdy pomiar inny, jak mały był chory i czułam że jest gorący to ten pokazywał 20 razy inną temperaturę a najwyższy pomiar był coś w okolicach 37,9 38,0 jak w końcu zmierzyłam w pupie to wyszło 39,3 i to odpowiadało temu co działo się z małym.
Wiem , że to słabe porównanie ale u mojego J. w lecznicy też chcieli wprowadzić takie na podczerwień, mierzona temp w uchu itp. Wrócili do tych minutowych do odbytu bo pomiary były z kosmosu.
vinga89
mamusia syneczków
Eliana a jaki macie termometr?
reklama
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
ja kuoilam w lidlu sikvercrest - chyba tak sie pisze - i jestem zadowolona
sprawdzalam pmiary ze zwyklym i nie ma roznicy
sprawdzalam pmiary ze zwyklym i nie ma roznicy
Podziel się: