reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Ale tu u nas tych serduszek...naprawdę, od marca trzeba przejść na priva!🩷
Ja nadal mam wątpliwości co ze mną, jeszcze dostałam wyniki przed wizytą jutrzejszą 😣

Kurde, TSH : 10.02 - 2.67, 13.02 - 1.21, dzisiaj znów wybiło 3.89!!! 🤯🤯
Zrobiłam też znów inne tarczycowe (wszystkie w normie)..złapałam stresa już porządnie 😑

Beta 65k (przyrost wychodzi za niski, ale rozumiem, że tym się nie przejmuje).
Glukoza na czczo 92!!! (Nigdy tak wysokiej nie miałam).
Ech, czuje się jakbym tam jutro szła po wyrok😒

Dolegliwości nadal nie odpuszczają, właściwie tylko wegetuje😏... jedyne pocieszenie to synuś - dzięki niemu wiem, że to jest warte wszystkiego 🥹

Hej 🥰
Ja po wizycie, mamy serduszko i 0,58 cm małego człowieczka ❤️ skierowania na prenatalne dostałam i caaala listę badań ogromna 😄 teraz tylko nie zwariować do kolejnej wizyty 🤣
Ja wczoraj ledwo co zjadłam a dzisiaj nadrobiłam 🤣 co chwila coś musiałam jeść aż sama się zdziwiłam że złapał mnie taki głód i od razu przyznaję że nie były to tylko zdrowe rzeczy 🙈 plus wleciała zdrowa drzemka od 17 do 18.30 🤣🤣

reklama
Ja od wczoraj czuje mega spięcie w dole brzucha już zaczęłam się stresować czy coś się złego dzieje , jeszcze zapomniałam wczoraj przyjąć 3 dawki duphastonu bo usnęłam 🤦 niby google mówi że to normalne ,bo się macica rozciąga . Jak myślicie ? Takie napięcie mam na dole i przy niektórych ruchach boli , i takie trochę wydęte mam tam

Do góry