reklama
morticia_adams
Fanka BB :)
Dzień dobry w nowym tygodniu
Witam się znad słabej kawki i pytam jak Wam minął weekend? Wczoraj wyciągnęłam męża na nową Bridget Jones, popłakałam się i się pośmiałam. Mam wielki sentyment do Bridget, uwielbiam ją, kilka razy czytałam książki, a ile razy oglądałam filmy to już nie zliczę
Na ostatniej wizycie dr dała mi już skierowanie do szpitala na badania prenatalne (żeby się na razie umówić), ale to wydaje mi się tak abstrakcyjne i nierealne. Nadal mam wrażenie, że ta bańka pęknie

Na ostatniej wizycie dr dała mi już skierowanie do szpitala na badania prenatalne (żeby się na razie umówić), ale to wydaje mi się tak abstrakcyjne i nierealne. Nadal mam wrażenie, że ta bańka pęknie

klaudia16
u nas weekend powiedziałabym nudny . Mieliśmy jechać na jakąś małą wycieczkę w sobotę , ale przecież było tak zimno i waliło śniegiem momentami że mówię no nie , także pojechaliśmy na zakupy , na obiad i później drzemka w domu i oglądanie serialu . Niedziela znowu próba jakiejś wycieczki ale przecież była masakra więc pojechaliśmy na giełdę pochodzić popatrzeć co jest , później obiad u mnie oczywiście drzemka i później poszliśmy do rodziców na kawę i odebrać córkę męża bo była na weekend u dziadków . Boże kobieto ty już masz skierowanie na prenatalne a ja nawet badań nie zrobiłamDzień dobry w nowym tygodniuWitam się znad słabej kawki i pytam jak Wam minął weekend? Wczoraj wyciągnęłam męża na nową Bridget Jones, popłakałam się i się pośmiałam. Mam wielki sentyment do Bridget, uwielbiam ją, kilka razy czytałam książki, a ile razy oglądałam filmy to już nie zliczę
![]()
Na ostatniej wizycie dr dała mi już skierowanie do szpitala na badania prenatalne (żeby się na razie umówić), ale to wydaje mi się tak abstrakcyjne i nierealne. Nadal mam wrażenie, że ta bańka pęknie![]()

Agunia1401
Moderator
Też dostałam skierowanie, dobrze że przypomniałaś muszę się zapisać...Dzień dobry w nowym tygodniuWitam się znad słabej kawki i pytam jak Wam minął weekend? Wczoraj wyciągnęłam męża na nową Bridget Jones, popłakałam się i się pośmiałam. Mam wielki sentyment do Bridget, uwielbiam ją, kilka razy czytałam książki, a ile razy oglądałam filmy to już nie zliczę
![]()
Na ostatniej wizycie dr dała mi już skierowanie do szpitala na badania prenatalne (żeby się na razie umówić), ale to wydaje mi się tak abstrakcyjne i nierealne. Nadal mam wrażenie, że ta bańka pęknie![]()
Ja już nie wiem jak się czuje taż te mdłości są raz ich nie ma. Czuję się jak w zawieszeniu.
Też myślę nad Bridget, tylko nie przepadam za kinem, ale chyba i tak się skuszę.
U mnie zero znaków o ciąży, nic, absolutne zero.
Przerzuciłam się na bezkofeinowa Lavazze i bardziej mi smakuje niż niejedna rozpuszczalna, ale ja nie jestem kawoszem, to z ograniczeniem herbaty mam problem. Pijam mocną, czarna litrami
Dziewczyny, jak to jest z refundowanymi receptami od prywatnego lekarza, bo się gubię. Niektóre leki (heparynę) mam przepisaną za darmo, a niektóre (utrogestan) ze 100% odpłatnością… nie będę nad tym bardzo ubolewać, ale mnie to zastanawia…
Przerzuciłam się na bezkofeinowa Lavazze i bardziej mi smakuje niż niejedna rozpuszczalna, ale ja nie jestem kawoszem, to z ograniczeniem herbaty mam problem. Pijam mocną, czarna litrami

Dziewczyny, jak to jest z refundowanymi receptami od prywatnego lekarza, bo się gubię. Niektóre leki (heparynę) mam przepisaną za darmo, a niektóre (utrogestan) ze 100% odpłatnością… nie będę nad tym bardzo ubolewać, ale mnie to zastanawia…
Klemensa
To chyba normalne że raz jest tak raz tak, chyba lepiej czasem jednak coś zjeśćTeż dostałam skierowanie, dobrze że przypomniałaś muszę się zapisać...
Ja już nie wiem jak się czuje taż te mdłości są raz ich nie ma. Czuję się jak w zawieszeniu.

Klemensa
Ja doczytałam że euthyrox też powinien być darmowy ale że wystawił mi go prywatny lekarz to chyba jednak muszę znów płacićTeż myślę nad Bridget, tylko nie przepadam za kinem, ale chyba i tak się skuszę.

klaudia16
mnie prywatna endokrynolog wypisywała na ryczałt . Ale nawet zdążylo mi się u lekarza na NFZ mieć wypisane leki na 100%Ja doczytałam że euthyrox też powinien być darmowy ale że wystawił mi go prywatny lekarz to chyba jednak muszę znów płacić![]()
reklama
Zlotowlosa123
Nieśmiało się przywitam
14.02 zrobiłam test, bo spóźniał mi się 2 dni okres, wyszły dwie grube krechy, niespodzianka, wstępnie planowaliśmy od wakacji zacząć się starać o drugie bobo. Ale ucieszyliśmy się
15.02 beta 619, jutro będę powtarzać. Jestem już mamą 20 miesięcznej Czerwcowej dziewczynki i miło widzieć znajomy nick na grupie - część @AlaMakota0220101
W sumie to moja 3cia ciąża, pierwsza poroniona (puste jajo). Termin pokazuje wg ostatniej miesiączki na 22.10.