reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
O, nie wiedziałam że się rozni 👍🏻

A krzywą dostałam już na wczesnym etapie 4w+3d, a potem jak byłam na kolejnej wizycie (5w+0d) i powiedziałam że tą krzywą to pewnie sobie zrobię jakoś potem właśnie, to lekarz mi powiedział że mam zrobić teraz, bo im wcześniej tym lepiej 🤷🏼‍♀️
O to pierwszy raz się z tym spotykam, żeby krzywa była tak szybko jeśli nie ma ku temu przesłanek. I oczywiście n8e podważam kompetencji lekarza. Ja też będę mieć w przyszłym lub w tygodniu, bo cukier na granicy normy 🫣.

O to pierwszy raz się z tym spotykam, żeby krzywa była tak szybko jeśli nie ma ku temu przesłanek. I oczywiście n8e podważam kompetencji lekarza. Ja też będę mieć w przyszłym lub w tygodniu, bo cukier na granicy normy 🫣.
mnie wyszła 96 z krwi w sobotę, a dziś u mamy na glukometrze 102… czarno to widzę 🤡

Ja na różyczkę mam, bo chorowałam... toxo też bo kiedyś przeszłam...za to Cytomegalia niereaktywna 🫣.
A przy IGG masz jakieś wartości? Bo niereaktywne znaczy, że nie było kontaktu z chorobą... I jeśli igm masz niereaktywne to znaczy, że aktualnie nie jesteś zakażona i tak samo z igg , jeśli masz napisane niereaktywne tzn, że nie ma przeciwciał :(.
Kochana ja wierzę, że wszystko będzie dobrze. Bardzo mi przykro, że przez to przechodzisz 😢. Kciuki zaciśnięte za Was.
Ja idę w środę i też się zastanawiam czy będzie serduszko czy nie. U mnie dziś 7+ 2...
Też idę w środę na 9.00. Mamy podobny wiek ciąży, u mnie dzisiaj 7+1 😉

Ja na różyczkę mam, bo chorowałam... toxo też bo kiedyś przeszłam...za to Cytomegalia niereaktywna 🫣.
A przy IGG masz jakieś wartości? Bo niereaktywne znaczy, że nie było kontaktu z chorobą... I jeśli igm masz niereaktywne to znaczy, że aktualnie nie jesteś zakażona i tak samo z igg , jeśli masz napisane niereaktywne tzn, że nie ma przeciwciał :(.
Kochana ja wierzę, że wszystko będzie dobrze. Bardzo mi przykro, że przez to przechodzisz 😢. Kciuki zaciśnięte za Was.
Ja idę w środę i też się zastanawiam czy będzie serduszko czy nie. U mnie dziś 7+ 2...
A to nie byłaś jeszcze na serduszku?

reklama
Dziewczyny a powiedzcie mi jak to jest z tym jedzeniem?

Ciągle widzę albo czytam że jecie różne pyszności a gdzieś indziej znów ze sushi nie wolno, sałaty lodowej nie wolno, orzechów ziemnych nie wolno 🥲😅 i sama już nie wiem co jeść a co nie;( brakuje mi już pomysłów na posiłki bo zastanawiam się czy to aby na pewno można 🥹

Btw. Miałam mieć wizytę jutro 04.03 ale właśnie dzwonili że zwolnił się termin na dziś więc jadę o 14🫶🥹

Do góry