reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Dziewczyny, polecacie jakieś metylowane Wit. B? Wyszła mi wysoka homocysteina i nie wiem czy jest różnica między nimi czy wszystko jedno jakie 🙈

0.86mm. A jeszcze wcześniej dwa tygodnie przed na pierwszej wizycie było 0.31mm o moja ginekolog powiedziała że za mały i przyrost przez 2 tygodnie
ogólnie to chyba nie jest tak że on musi urosnąć ileś dokładnie w określonym czasie a mieścić się w normach do danego tygodnia ciąży , dobrze myślę dziewczyny czy nie ?

Mam wyniki , TSH 1.62 także lepsze niż przed ciążą 🫣 HIV nie mam , tylko wygląda na to że mam anemię . Mam obłożoną hemoglobinę , hematokryt i erytrocyty w krwi

To tak jak ja jeszcze z 2 tygodnie do wizyty bo chce iść dość wcześnie🫣
Też myślałam żeby iść na betę dzisiaj ale odpuściłam, nie miałam już siły.
Dzieciaki moje mają RSV, po lekarzu zaraz do domu przyjechaliśmy
Współczuję rsv, straszne dziadostwo ☹️. W jakim wieku dzieci?

chociaż niby wujek google mówi że w ciąży jest to obłożone 🫣 hemoglobine mam 11
Najbardziej spada w drugim trymestrze, więc polecam powalczyć teraz dietą ☺️.

chociaż niby wujek google mówi że w ciąży jest to obłożone 🫣 hemoglobine mam 11
11 to jeszcze spoko wynik, ale może ginek coś da, ja miałam w ciazy jednej 8..
Ja ogólnie walczę z anemia, dlatego przed ciąża brałam leki 2 mies i teraz hemoglobina to 13,4...muszę to utrzymać, bo już z anemia szlam do cc i to był koszmar 😵‍💫

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry