iwona0604
Fanka BB :)
Wszystko zależy od tego jak bardzo chcesz z nami zostać żarcikmam szukać ten post teraz ? pewnie go nie polubilam a zamierzam z wami zostać
A co do zamkniętej grupy super sprawa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko zależy od tego jak bardzo chcesz z nami zostać żarcikmam szukać ten post teraz ? pewnie go nie polubilam a zamierzam z wami zostać
Duże siniaki robi, nie polecam w ciazy. W czwartek zapytam ginekolog moja czy mizna to mogę wam napisacCo do kosmetyków z to ja używam olejku palmers… jest taki specjalny dla kobiet w ciąży i używam go po kąpieli na mokra skórę.
Dodatkowo ostatnio ktoś polecił mi kosmetyki marki mom&who… na każdą część ciała: serum do biustu, kremik na brzuch, na rozatepy… i używam sobie tego teraz… przyjemny zapach i gęsta konsystencja… ceny dobre można popróbować
szczotkowanie na sucho… nie robiłam i chętnie bym się dowiedziała więcej: czy można itd.
A jak jest z bańką chińską na nogi i pośladki? Któraś z was stosowała?
dokładnie tak@hemoglobina troszkę się cofnę zamknięty temat to znaczy że nikt już nie będzie mógł dołączyć I czytac naszego forum oprócz nas? jak to działa
nq tym etapie już się nie bada bety bo rośnie dużo wolniej. Pójdziesz na wizytę i wszystko się wyjasniprzyszły wyniki i beta 35tys to chyba za mało…
23.02 21 660
27.03 36 000
Wizyta jutro….
przy takich parametrach beta już nie jest miarodajna. Wiarygodne jest już tylko usg. Nie martw sięprzyszły wyniki i beta 35tys to chyba za mało…
23.02 21 660
27.03 36 000
Wizyta jutro….
pecherzyk powinien już być widoczny, serduszko może być już, ale też nie musi. To już wróżenie z fusów. Termin wizyty uważam za okejDziewczyny w piątek mam pierwsza wizytę u lekarza, będzie to 6+1 i pytanie mam czy to nie za wcześnie??? Ja juz nie pamiętam nic z poprzedniej ciąży. Wiem kiedy byla owulacja (1.02).
Ja też się budzę nad ranem, ale przez pracę nie mam jak odespać, a córka buszuje do północy, więc jestem trochę zombieA tak wogole to w nocy budzę się o 2-3 godzinie i nie śpię do 6 a później do 14 mogę spać... też tak macie ? Jestem w tym momencie na urlopie. Nie wiem co będzie po powrocie do pracy. A i pytanie kiedy idziecie na L4 i w jakiej branży jesteście. Bo ja w handlowej i Man lżejsze stanowisko więc tak planuje do 1 kwietnia minimum.