reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

A odbiegając z ciężkimi tematami, sprawdzaliście wg kalendarza chińskiego czy wam wychodzi chłopiec czy dziewczynka? Jak w poprzedniej ciazy byłam pewna że dziewczynka i też tak wychodziło, miałam tylko imię dla dziewczynki bo byłam przekonana że dziewczynka. Tak teraz nie mam pewności może przez to że jeszcze nie byłam na badaniu... z kalendarza wychodzi chłopczyk, córka strasznie chce siostrzyczkę.
Mi wychodziła dziewczynka i urodziłam chłopca, teraz wychodzi chłopiec, myślę że bardziej sie sprawdza metoda ramziego😁
U koleżanki się sprawdziło, u drugiej też i teraz u trzeciej, okaze się w kwietniu,na USG lekarz widzial chłopca, później zmienił zdanie na dziewczynke, tak jak sugerowałysmy tą metodą hihi😁

reklama
Cześć dziewczyny ❤️ mam dwa pytania -
Pojawiły się u mnie od wczoraj minimalne brązowe upławy, wy też tak macie? I od dzisiaj już mdłości się uspokajają, są dalej ale delikatne . Dajcie znać bo ja już nie śpię od 5 bo sobie przybieram do głowy 🙈

Cześć dziewczyny ❤️ mam dwa pytania -
Pojawiły się u mnie od wczoraj minimalne brązowe upławy, wy też tak macie? I od dzisiaj już mdłości się uspokajają, są dalej ale delikatne . Dajcie znać bo ja już nie śpię od 5 bo sobie przybieram do głowy 🙈
aplikujesz jakieś tabletki dopochwowe?

reklama
Do góry