reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamy , u Nas termin z OM waha się pomiędzy 28.09 a 1.10 więc dołączyłam do wrześniowek ale na wszelki wypadek dołączam i tutaj :)
Pierwsza wizyta jutro, powinnam dowiedzieć się już dokładnie jak wygląda TP i czy widać już chociaż serduszko :) narazie testy ciążowe bardzo pozytywnie, beta ładnie przyrasta , wzrost o 255% mam nadzieję że wszystkie dobrniemy do szczęśliwego zakończenia:)

Witam wszystkie przyszłe mamy , u Nas termin z OM waha się pomiędzy 28.09 a 1.10 więc dołączyłam do wrześniowek ale na wszelki wypadek dołączam i tutaj :)
Pierwsza wizyta jutro, powinnam dowiedzieć się już dokładnie jak wygląda TP i czy widać już chociaż serduszko :) narazie testy ciążowe bardzo pozytywnie, beta ładnie przyrasta , wzrost o 255% mam nadzieję że wszystkie dobrniemy do szczęśliwego zakończenia:)
Pochwalę się jeszcze pięknymi kreseczkami :)

Załączniki

• IMG_20240129_124635.jpg
    IMG_20240129_124635.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 163
reklama
Witam i Dołączam! :)
Jako, ze mam nieregularne miesiączki po poprzednim porodzie, to termin na chwilę obecną waha się na 9 października. Zweryfikuję się to dopiero po wizycie.
Na pokładzie prawie 4 latnia córka i prawie 14 miesięcy syn.
Przerażenie zmieszane z radością. Mimo to, liczę, że dotrwam do końca!
Jeżeli tylko uda mi się, to jutro idę na betę, choć testy nie pozostawiają wątpliwości. Jestem aktualnie około 6 dni przed @. :)

Do góry