Aewea
Fanka BB :)
ja robię tylko PAPP-A.Dziewczyny, czy któraś z Was myślała o rozszerzonych badaniach? Np NIFTY?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja robię tylko PAPP-A.Dziewczyny, czy któraś z Was myślała o rozszerzonych badaniach? Np NIFTY?
Ja narazie robię tylko PAPP-a .Dziewczyny, czy któraś z Was myślała o rozszerzonych badaniach? Np NIFTY?
ja właśnie dzisiaj mam dostać, zamówiłam j mamy ginekolog bo cena k zawartość są jednymi z fajniejszych na neciePowiedzcie mi, czy posiadacie już jakieś „gadżety ciążowe” typu segregator ciążowy itp? Lub czy planujecie jakiś zakup w najbliższej przyszłości?
ja właśnie odebrałam od kuriera i przeglądam, uzupełniamja właśnie dzisiaj mam dostać, zamówiłam j mamy ginekolog bo cena k zawartość są jednymi z fajniejszych na necie
Właśnie też myślę o zrobieniu Nifty - jesienią poroniłam przez źle rozwijające się zarodki i myślę, że będę spokojniejsza ale dopiero pod koniec Marca mogę robić. Gdzie robisz?jestem umówiona na 10 marca na nifty pro
zamówiłam z tej strony testdna wczoraj właśnie , od razu oddzwoniła do mnie Pani że wyślę mi dziś ankietę do wypełnienia i wtedy ją odsyłam i wysyłam 500 zaliczki i 10 marca przychodzi pielęgniarka pobrać krew i reszte pieniędzy w ten dzień . Pytałam czy na wyniki sie czeka do 10 dni roboczych to Pani powiedziała że tak jest na pisane ale wyniki najczęściej są po 5 dniachWłaśnie też myślę o zrobieniu Nifty - jesienią poroniłam przez źle rozwijające się zarodki i myślę, że będę spokojniejsza ale dopiero pod koniec Marca mogę robić. Gdzie robisz?
Dzięki :-) poczytam na stronie :-)zamówiłam z tej strony testdna wczoraj właśnie , od razu oddzwoniła do mnie Pani że wyślę mi dziś ankietę do wypełnienia i wtedy ją odsyłam i wysyłam 500 zaliczki i 10 marca przychodzi pielęgniarka pobrać krew i reszte pieniędzy w ten dzień . Pytałam czy na wyniki sie czeka do 10 dni roboczych to Pani powiedziała że tak jest na pisane ale wyniki najczęściej są po 5 dniach
zamówiłam segregator od mamaginekolog czeka w paczkomacie ale wieczorem mąż odbierze aż jestem ciekawaPowiedzcie mi, czy posiadacie już jakieś „gadżety ciążowe” typu segregator ciążowy itp? Lub czy planujecie jakiś zakup w najbliższej przyszłości?
Ja będę miała robione ze względu na mój wiek.Dziewczyny, czy któraś z Was myślała o rozszerzonych badaniach? Np NIFTY?