reklama
Mnie też już końcówka bardzo męczy.. od 2 tygodni ból miednicy nie daje mi spokoju, a nawet się nasilił.. bałam się ze rozejście spojenia łonowego mi się zrobiło, bo o obróceniu na łożku mogę aby pomarzyć, chodzenie, wstawanie to jakiś horror.. aż wczoraj wybrałam się do ortopedy to sprawdzić, ale okazało się ze rozejście to nie jest, jedynie duży obrzęk mi się zrobił i to on może nasilać ból..
wizytę u ginekologa mam w środę, jestem ciekawa co powie.. czy wystawi juz skierowanie do szpitala i czy poród naturalny czy cesarka
wizytę u ginekologa mam w środę, jestem ciekawa co powie.. czy wystawi juz skierowanie do szpitala i czy poród naturalny czy cesarka
Nie wiem sama jestem ciekawa co będą proponowali na porodówceA jak rodzicie? CC czy SN?
Koniczynka93
Fanka BB :)
Króliczek2610
A po co ta indukcja? Złe przepływy w łożysku? Twój lekarz pracuje w szpitalu czy tylko skierowanie wystawi?
Hej ja miałam pessar przez ponad 4 msc ciazy, zdjęty w 36tc ponieważ dziecko było duże (na USG 4kg) więc też chcieli abym urodziła wcześniej. Jednak bez pessara dałam radę jeszcze tydzień wytrzymać i w 37tc wypadł mi czop odeszły wody i zaczął się poród. Finalnie po 12godz od odejścia wód skończyło się CC , mały miał 4.4kg.
Króliczek2610
Aspekt przepraszam to nie do Twojego posta miało być
U mnie będzie CC, w tyk tyg wizyta i mam nadzieję, że już będzie ustalony dokładny termin.A jak rodzicie? CC czy SN?
reklama
aspekt
@Myszka2610 Rzeczywiście duży chłopak!
Ja myślę o SN, ale jak się potoczy - nigdy nie wiadomo.
@ewitka32 przed I porodem ginekolog mi powiedział, żebym się nie martwiła bólem, bo on urodził kamień z ukl moczowego i to podobno bardziej boli niż poród dziecka a jakoś przeżył. No nie powiem, żeby ta jego szczerosc mnie pokrzepila, ale faktycznie tamten poród miałam praktycznie bezbolesny
Ja myślę o SN, ale jak się potoczy - nigdy nie wiadomo.
@ewitka32 przed I porodem ginekolog mi powiedział, żebym się nie martwiła bólem, bo on urodził kamień z ukl moczowego i to podobno bardziej boli niż poród dziecka a jakoś przeżył. No nie powiem, żeby ta jego szczerosc mnie pokrzepila, ale faktycznie tamten poród miałam praktycznie bezbolesny