reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Bardziej chodzi o to że z 3,7 zeszła na 2,9 no i te krawienia.. dlatego lepiej te sterydy dostać
u nas też mniej więcej w tym czasie dają sterydy, w tamtym roku bratowa miała małowodzie i dali jej w 33. tygodniu. W 34. już musieli robić cięcie i mała była tylko 1 dzień na wspomaganiu oddechu, więc mówili, że bardzo dobrze, że dostała 🙂
U Ciebie z tymi krwawieniami to pewnie, że dla spokojności lepiej podać 🙂 ja w pierwszej ciąży miałam krwawienie z nadżerki prawdopodobnie, więc faktycznie przyczyny są przeróżne

reklama
u nas też mniej więcej w tym czasie dają sterydy, w tamtym roku bratowa miała małowodzie i dali jej w 33. tygodniu. W 34. już musieli robić cięcie i mała była tylko 1 dzień na wspomaganiu oddechu, więc mówili, że bardzo dobrze, że dostała 🙂
U Ciebie z tymi krwawieniami to pewnie, że dla spokojności lepiej podać 🙂 ja w pierwszej ciąży miałam krwawienie z nadżerki prawdopodobnie, więc faktycznie przyczyny są przeróżne
Ale miałaś tak często i aż do muszli i potem takie gęste brązowe strzępy? Czy takie jednorazowe.

U gin mówiła że przy mierzeniu szyjki przezbrzuch dobrze jest aby pęcherz był pełny ale czy to prawda 🤷‍♀️
Jak wyglada takie podanie sterydów ? Musisz zostać na oddziale ?

Ja dziś kiepska się czuje brzuch cały czas twardy a jutro czekają mnie w sumie 2 godziny w samochodzie 😔
Jak się położysz to też taki twardy ?? Bo ja jak chodze to skóry braknie ale jak się położę to ok

Jak się położysz to też taki twardy ?? Bo ja jak chodze to skóry braknie ale jak się położę to ok

Jak leze trochę lepiej ale rewelacji nie mam.

A moja mówiła, że zapełnienie pęcherza miało znaczenie przy starszym sprzęcie. A raz podczas usg wysłała mnie do toalety😁

Oj to by się zgadzało bo u mojej to bardzo starszy sprzęt 😁

reklama
Do góry