Teściową mówiła że to lato ma być strasznie upalne , hmm będziemy się kołysać z brzuchami w domu, bo wyjscie to bedzie kałuża potu ..Ja dziś do sklepu weszłam z ciuchami i klimy nie było to myślałam, ze padnę.U mnie jeszcze przes, nadal 31 stopni... po 20 godzinie
reklama
Koniczynka93
Fanka BB :)
U mnie przed burza, mam nadzieję że nadejdzie szybko... Chcę żeby już trochę się ochłodziło. Jutro na szczęście prognozują u mnie 25 stopni więc w końcu będzie można wyjść na spacerJak u was po burzy czy przed ? u mnie tak ryplo na osiedlu że aż podskoczyłam
No u mnie też ma być 25 ale ile w tym prawdyU mnie przed burza, mam nadzieję że nadejdzie szybko... Chcę żeby już trochę się ochłodziło. Jutro na szczęście prognozują u mnie 25 stopni więc w końcu będzie można wyjść na spacer
kociamama.
Moderator
Ja tez juz odliczam do tego ochlodzenia bo jak narazie to siedze calymi dniami przy wiatraku, nie jestem w stanie nigdzie wyjsc bo zaraz jest mi slabo i sie roztapiam dodatkowo mloda kopie wtedy jak szalona i czuje, ze mi brzuch twardnieje.No u mnie też ma być 25 ale ile w tym prawdy
Burzo przychodz!
Mój to dziś po tej dawce glukozy o dziwo mało aktywny dopiero teraz coś się kręci , chyba że odwrócony był wcześniej.Ale z reguły to nadaje jak piłkarz, myślałam że po takim cukrze będzie tam wariował a tu cisza była może i też na burze heheJa tez juz odliczam do tego ochlodzenia bo jak narazie to siedze calymi dniami przy wiatraku, nie jestem w stanie nigdzie wyjsc bo zaraz jest mi slabo i sie roztapiam dodatkowo mloda kopie wtedy jak szalona i czuje, ze mi brzuch twardnieje.
Burzo przychodz!
dzieciakom ogólnie często przy tych badaniach w szpitalu po urodzeniu dają glukozę żeby się uspokoiły moZe u MalutkiegoMój to dziś po tej dawce glukozy o dziwo mało aktywny dopiero teraz coś się kręci , chyba że odwrócony był wcześniej.Ale z reguły to nadaje jak piłkarz, myślałam że po takim cukrze będzie tam wariował a tu cisza była może i też na burze hehe
Tak to zadziałało
Olafasola1990
Moja szalała, ale bardziej szaleje na codzień o 6/7 ranoMój to dziś po tej dawce glukozy o dziwo mało aktywny dopiero teraz coś się kręci , chyba że odwrócony był wcześniej.Ale z reguły to nadaje jak piłkarz, myślałam że po takim cukrze będzie tam wariował a tu cisza była może i też na burze hehe
Czy jak wybijecie za mało wody to wasze siki tez są bardziej mętne? Bo nie wiem czy to przez to czy może śluzu mam duzo…
Może nie mętne, ale bardziej żółte. Przy tych upalach jak pije na okrągło to siuski są bardzo jasne.Moja szalała, ale bardziej szaleje na codzień o 6/7 rano
Czy jak wybijecie za mało wody to wasze siki tez są bardziej mętne? Bo nie wiem czy to przez to czy może śluzu mam duzo…
Moje zaczynają imprezkę o 4-5rano, chyba będą ranne ptaszki
Anulka4247
Ja się właśnie zważyłam i wyszło, ze schudłam 0.8 kg w ostatnie dwa tygodnie. Nie wiem już mnie to martwić zaczyna. Licząc do dzisiaj to mi przybyło w ciąży sumarycznie niecałe 1.5 kg. A jestem teraz w 27. Mój lekarz każe się nie martwić. Dziecko rośnie, ostatnio miał ponad 800 gr na usg. Niby staram się jeść tak jak dietetyk kazał, ale no nie mogę utyć a wszyscy mi mówią, że wychudłam na twarzy. Już mi obojczyki wystają. Przed ciążą nadwagi nie miałam. Raczej sylwetka normalna, rozmiar 38. Czy któraś z was miała przypadek, że schudla? Nie w pierwszym trymestrze tylko później już?
reklama
kaha216
Moderator
Właśnie wczoraj wróciłam z najbardziej odległego od nas punku w PL z dwudniowego wesela i przerwy robiłam co jakieś 2h, a sama prowadziłam nie że względu na siku, bo dalej nie muszę co chwile... ale mnie jak długo siedzę boli kość ogonowaDo dziewczyn które podróżują
Jeżeli jedziecie gdzieś dalej na wycieczkę autem np. nad morze, to co jakiś czas, kiedy robicie sobie przerwy? Od jutra już 28tc zaczynam