reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Na 6.11, ale bliźniaki wyciąga się koło 37tyg dlatego jestem tu z Wami
U mnie z tym terminem różnie bywało przez przesuniętą owulację. Najpierw był 3.11, potem 31.10, w między czasie jeszcze 27.10 ale ostatecznie na połowkowym usg Pan doktor powiedział, żeby trzymać się tego 3.11 więc teoretycznie ja na tych październikowych to tak troche nielegalnie😂

Ja miałam terapię laserem punktowo i kiedy zobaczyłam 2kreski i powiedziałam rehabilitantce ,odrazu mi przestała to robić i z dala od pola magnetycznego trzymali, które miesiąc wcześniej miałam ale to jeszcze w ciąży nie byłam naszczescie bo bym się zachlastala ..
Ale laser u ciężarnej to znowu zupełnie oddzielna historia...

Ja chciałam zdążyć z dzieckiem do 30tki! i mimo komplikacji wszystko wskazuje na to, że się uda! Termin mam na 28 października, a 30 urodziny 24 grudnia! także mission complete! 💪🏻 (prawie)

U mnie z tym terminem różnie bywało przez przesuniętą owulację. Najpierw był 3.11, potem 31.10, w między czasie jeszcze 27.10 ale ostatecznie na połowkowym usg Pan doktor powiedział, żeby trzymać się tego 3.11 więc teoretycznie ja na tych październikowych to tak troche nielegalnie😂
To my podobnie :)

reklama
Do góry