reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Tak :) niestety na szkolę rodzenia nie udało mi się tam zapisać, a Tobie?
Tez tak planuję;) Mi się udało, ale bardzo ciężko było. Nie odpisywali na maile, nie odbierali telefonu. Na czerwiec-lipiec przez to się nie dostałam, ale na sierpien-wrzesien (po wielokrotnych mailach w maju) się udało:)
Podobno bardzo dużo chętnych jest na tą szkołę

Tez tak planuję;) Mi się udało, ale bardzo ciężko było. Nie odpisywali na maile, nie odbierali telefonu. Na czerwiec-lipiec przez to się nie dostałam, ale na sierpien-wrzesien (po wielokrotnych mailach w maju) się udało:)
A to mi na sierpień wrzesień też zaproponowali, jak się na czerwiec lipiec nie udało, ale stwierdziłam, że we wrześniu to juz nie będę miała na to siły heh. Zapisałam się do Centrum zdrowia w Piasecznie, też akurat jedna z prowadzących pracuje na porodówce w świętej Annie i spoko jest.

U nas z koleji mniej ciężarnych widocznie ,bo koleżanka chciała się zapisać i powiedzieli jej że jest za mało chętnych i nie będą robić szkoły rodzenia 🤔

reklama
Do góry