reklama
Olafasola1990
Fanka BB :)
Moja córeczka jest teraz 23+5 i waga 609gJak wagi waszych dzieci ? Ja w sobotę będę mieć 23tyg a młody już ma 620g, pierwsza urodziłam z normalną waga 3650 i długa 56cm identycznie jak mamusia miała wymiary , ciekawe jak teraz będzie
Anulka4247
Tak niestety na szkolę rodzenia nie udało mi się tam zapisać, a Tobie?Oo, jak miło Planujesz rodzić w Piasecznie św Anny?
Tez tak planuję Mi się udało, ale bardzo ciężko było. Nie odpisywali na maile, nie odbierali telefonu. Na czerwiec-lipiec przez to się nie dostałam, ale na sierpien-wrzesien (po wielokrotnych mailach w maju) się udałoTak niestety na szkolę rodzenia nie udało mi się tam zapisać, a Tobie?
Podobno bardzo dużo chętnych jest na tą szkołę
Anulka4247
A to mi na sierpień wrzesień też zaproponowali, jak się na czerwiec lipiec nie udało, ale stwierdziłam, że we wrześniu to juz nie będę miała na to siły heh. Zapisałam się do Centrum zdrowia w Piasecznie, też akurat jedna z prowadzących pracuje na porodówce w świętej Annie i spoko jest.Tez tak planuję Mi się udało, ale bardzo ciężko było. Nie odpisywali na maile, nie odbierali telefonu. Na czerwiec-lipiec przez to się nie dostałam, ale na sierpien-wrzesien (po wielokrotnych mailach w maju) się udało
U nas z koleji mniej ciężarnych widocznie ,bo koleżanka chciała się zapisać i powiedzieli jej że jest za mało chętnych i nie będą robić szkoły rodzeniaTez tak planuję Mi się udało, ale bardzo ciężko było. Nie odpisywali na maile, nie odbierali telefonu. Na czerwiec-lipiec przez to się nie dostałam, ale na sierpien-wrzesien (po wielokrotnych mailach w maju) się udało
crainte
A ja szukam szkoły rodzenia on-line. Myślę, że wystarczyU nas z koleji mniej ciężarnych widocznie ,bo koleżanka chciała się zapisać i powiedzieli jej że jest za mało chętnych i nie będą robić szkoły rodzenia
Ja chciałam w szpitalu, w którym planuję poród, żeby poznać położne. Łączę się, że to doda mi pewności siebie i odwagi na czas poroduA ja szukam szkoły rodzenia on-line. Myślę, że wystarczy
crainte
Mój szpital nie organizuje, ale to fakt, że oswoisz się z ludźmi i miejscem :-)Ja chciałam w szpitalu, w którym planuję poród, żeby poznać położne. Łączę się, że to doda mi pewności siebie i odwagi na czas porodu
reklama