reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Prywatnie chodziłam w pierwszej ciąży całą ciążę i też mi lekarz nic o szczepieniu nie mówił,fakt to było 12lat temu,ale pytałam teraz koleżanki co niedawno rodziła i też nikt jej nie informował. Już myślałam że ja taka cofnięta jestem, ale widocznie to miasto jest zblokowane na informowanie o takich rzeczach.
Szczpienia przecie krztuścowi dla kobiet a ciąży rekomendowane są w Polsce od 2018 roku.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny! Zdarzyło wam się wziąć 2 razy w ciągu dnia witaminy ciazowe? Nie chodzi mi, ze celowo, ale przez roztargnienie i sklerozę ciążowa 😝

Mnie katar w końcu powalił i doszło do tego gardło i kaszel. Dziś byłam u lekarza, nazapisywał leków baterię, w tym steryd do nosa, tantum verde, sinupret i wodę morską.

Dziewczyny! Zdarzyło wam się wziąć 2 razy w ciągu dnia witaminy ciazowe? Nie chodzi mi, ze celowo, ale przez roztargnienie i sklerozę ciążowa 😝
Nie wiem... Zdarzyło mi się nie pamiętać czy brałam, czy tylko chciałam wziąć. Więc wszystko jest możliwe🙂 No ale to witaminy, więc tragedii nie ma. Jak doszedł Acard kupiłam sobie kasetkę na leki, bo wtedy to już śmieszne nie było😔

A czy zdarza się Wam, że ktoś Was przepuści w kolejce albo ustąpi miejsca?🙂
Dwa razy bylam zmuszona sama poprosic o ustapienie miejsca w kolejce bo zrobilo mi sie slabo i chcialam kupic tylko wode, zeby tam nie fiknac. Bylo mi mega glupio bo z reguly nie lubie sie nikogo o cos prosic.
A tak sami z siebie to nie, nikt mnie nigdzie nie przepuscil, ale moze nie widzieli jeszcze brzucha.. albo nie chcieli widziec. Ogolnie jeszcze przed ciaza, z perspektywy obserwatora spotkalam sie z taka znieczulica, ze nie licze na to, chociaz to wszystko zalezy na jakiego czlowieka trafisz

reklama
Do góry