Koniczynka93
Fanka BB :)
A w którym tygodniu najlepiej zapisać się na to połówkowe USG? Ja jestem zapisana na 19 tydzień, ale nie wiem czy nie przełożyć na 20, co myślicie? Będzie bardziej dokładne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na prenatalne idę do LuxMedu, więc też nie wiem czego się tam spodziewać, czy zrobią mi dokładnie to badanie i wszystko sprawdzą.. ciężko stwierdzić, pierwszy raz idę do tego lakarza. Chodź mój lekarz prowadzący zachęcał mnie właśnie do zapisania się do niego.
A w którym tygodniu najlepiej zapisać się na to połówkowe USG? Ja jestem zapisana na 19 tydzień, ale nie wiem czy nie przełożyć na 20, co myślicie? Będzie bardziej dokładne?
Niby od 18 do 22 tyg ale na stronie mamaginekolog czytałam że najlepiej między 20+0, a 21+6.A w którym tygodniu najlepiej zapisać się na to połówkowe USG? Ja jestem zapisana na 19 tydzień, ale nie wiem czy nie przełożyć na 20, co myślicie? Będzie bardziej dokładne?
Na pierwsze prenatalne na usg u nas wpuszczaliA jak teraz jest w związku z Covidem, można wejść na badanie z tatusiem?
Jak u was było?
Mój lekarz powiedział, że najlepiej od 20+1 się zapisywać.A w którym tygodniu najlepiej zapisać się na to połówkowe USG? Ja jestem zapisana na 19 tydzień, ale nie wiem czy nie przełożyć na 20, co myślicie? Będzie bardziej dokładne?
Hmmm... Mój lekarz prowadzący, jak inten od prenatalnych sami wyznaczyli terminMój lekarz powiedział, że najlepiej od 20+1 się zapisywać.
I na kiedy masz? W jakim tygodniu? Ja jestem zapisana na 19+6. Ale może zmienię tylko terminów nie ma na razie na później, więc muszę czekać i tak. Ale jutro mam wizytę u swojego lekarza prowadzącego to go dopytam czy może tak zostać czy na później się wpisaćHmmm... Mój lekarz prowadzący, jak inten od prenatalnych sami wyznaczyli termin
U jednego mam 20+6, a u drugiego 21+4. Ten pierwszy to mój lekarz, ten drugi to ciąg dalszy prenatalnych.I na kiedy masz? W jakim tygodniu? Ja jestem zapisana na 19+6. Ale może zmienię tylko terminów nie ma na razie na później, więc muszę czekać i tak. Ale jutro mam wizytę u swojego lekarza prowadzącego to go dopytam czy może tak zostać czy na później się wpisać